header

Vergaderzalen in Velp

De mooiste vergaderzalen in Velp vind je op eventplanner.nl. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Velp!

Vergaderzalen in Velp

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Velp'.
 • De Verzameling

  De Verzameling

  Alles tot in de puntjes verzorgd!

  De Verzameling is een prachtige en rustgevende locatie voor vergaderingen en bijeenkomsten met kleine tot middelgrote groepen, alles is tot in de puntjes verzorgd daar kan menig andere vergaderlocatie een voorbeeld aan nemen. Het diner dat op verzoek bereid kan worden was heerlijk! Bedankt voor de goede zorgen Marie-Jose en Jan van Hekke

  H. de Wit - Onze Huisartsen - 18/09/2018

 • De Verzameling

  De Verzameling

  Mooie locatie

  Onze directeuren / gasten waren zeer tevreden over deze accommodatie. In aanloop naar onze meeting werd er ook goed mee gedacht over de invulling qua catering en indeling van de ruimte. Bedankt.

  Cindy Putman - BMD advies - 19/10/2017

 • De Verzameling

  De Verzameling

  Waardering!

  Zowel de bij de zondagmiddagconcerten als bij een recente lustrumviering heb ik, en velen met mij, de 'Verzameling' ervaren als een toegedane, gastvrije en stijlvolle instelling met goede muziek en catering en met een persoonlijke en hartelijke inzet van de leiding

  Hans Stevens - Velpse Bridge Club - 18/10/2017

Vergaderzalen in Velp

Ben je op zoek naar een vergaderzaal in Velp? eventplanner.nl is de place to be. In onderstaande overzicht vind je direct alle vergaderzalen in Velp (Nederland). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Velp

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Velp. Kijk simpelweg op eventplanner.nl en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Velp. Voor 'vergaderzaal Velp' hebben we momenteel 22 alternatieven.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de spotlight.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Noord-Brabant, Evenementenlocaties in Velp, Feestzalen in Velp, Trouwlocaties in Velp

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!