header

Alle vergaderzalen in Waarder op een rij

De beste vergaderzalen in Waarder vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 16+ unieke vergaderzalen in Waarder. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste vergaderzalen in Waarder

Boerderij de Boerinn

Boerderij de Boerinn

Schrijf review Kamerik (6.4 km)

Middenin het Groene Hart van Nederland vind je Boerderij de Boerinn. Een eigentijdse boerderij waar vroeger koeien werden gehouden, maar waar nu zakelijke en particuliere groepen hun evenementen organiseren! 

Buitenplaats Kameryck

Buitenplaats Kameryck

Schrijf review Kamerik (9.4 km)

Prachtige locatie in het Groene Hart Tussen Utrecht en Amsterdam en toch midden in Het Groene Hart (Woerden / Breukelen), ligt prachtig tussen de weilanden deze bijzondere accommodatie.

No Photo Available

Kasteel Montfoort

Schrijf review Montfoort (9.4 km)

Zowel voor zakelijke aangelegenheden, huwelijksviering als voor een privé 'avondje uit' biedt Kasteel Montfoort alle ruimte om in een sfeervolle ambiance culinair te genieten.

Het Oude Stadhuys Gouda

Het Oude Stadhuys Gouda

Schrijf review Amersfoort (9.5 km)

Het Oude Stadhuys Gouda een monument vol mogelijkheden is het middelpunt van de stad en heeft een sprookjesachtige uitstraling.

No Photo Available

Van der Valk Avifauna

Schrijf review Alphen a/d Rijn (14.2 km)

Van der Valk Avifauna is een bijzondere locatie voor uw feest, diner, huwelijk, vergadering of congres. Partycentrum Avifauna met 7 zalen ligt midden in het vogelpark.

Zuiver Horeca bv

Zuiver Horeca bv

Schrijf review Utrecht (16.3 km)

Restaurant Zuiver is een ideale ontmoetingsplaats in Utrecht voor een vergadering, meeting of zakelijke afspraak. Groot of klein gezelschap, Restaurant Zuiver verzorgt tot in de puntjes.

No Photo Available

Van der Valk Hotel Breukelen

Schrijf review Breukelen (16.4 km)

Organiseer uw feest of receptie in een van onze zalen. U bent van harte welkom met uw groep vanaf 40 personen.

Hofclub Werken & Vergaderen

Hofclub Werken & Vergaderen

Schrijf review Utrecht (17 km)

De locaties van Hofclub Werken & Vergaderen zijn sfeervolle werk-, en vergaderlocaties in Woerden en Utrecht. Wij faciliteren vergaderingen en bijeenkomsten tot 130 personen, bieden ruime en lichte (flex) werkplekken aan en verhuren kantoorruimten.

DeFabrique Evenementenlocatie

DeFabrique Evenementenlocatie

Schrijf review Utrecht (17.3 km)

DeFabrique is een volwassen, professionele en betrouwbare evenementenlocatie gevestigd in een industrieel complex. Na een bezoek aan DeFabrique hebben de gasten iets ervaren, gezien, geproefd en meegemaakt wat ze willen delen.

DUS | De Utrechtse Stadsvrijheid

DUS | De Utrechtse Stadsvrijheid

Schrijf review Utrecht (18.4 km)

De Woonindustrie

De Woonindustrie

Schrijf review Nieuwegein (18.7 km)

Jouw volgende evenement in 'de grootste woonkamer van Nederland'! Ben je op zoek naar een inspirerende en unieke evenementenlocatie? De Woonindustrie ligt centraal in Nederland en heeft een royaal Atelier (1.400m2) met glazen dak.

No Photo Available

NBC Congrescentrum

Schrijf review Nieuwegein (18.9 km)

Het NBC is een uitstekende locatie voor elke gewenste bijeenkomst.

MeetingDistrict

MeetingDistrict

Schrijf review Nieuwegein (19 km)

MeetingDistrict is de ideale locatie voor uw zakelijke en feestelijke evenementen als u op zoek bent naar vergaderruimtes, conferentiezaal, feestzaal of trouwzaal.

No Photo Available

Huis Oudegein

Schrijf review Nieuwegein (19.2 km)

Landgoed Oudegein is zeer centraal gelegen in het midden van het land in de provincie Utrecht, dichtbij snelwegen en openbaar vervoer. Parkeren kunt u op het landgoed zelf. De locatie leent zich uitstekend voor uw bijeenkomst, vergadering, brainstorm of h

InnStyle

InnStyle

Schrijf review Maarssen (19.4 km)

Inn Style, tegen Utrecht-Centrum aan, biedt u ‘Uitzicht op inspiratie’ met gratis parkeergelegenheid. Aan de hand van uw wensen organiseren wij met plezier, passie, oprechte aandacht uw evenement.

Jaarbeurs Meetings

Jaarbeurs Meetings

Schrijf review Utrecht (20 km)

Live ontmoetingen in allerlei soorten en maten organiseer je in de moderne, strak vormgegeven en flexibel in te richten zalen van MeetUp.

Top vergaderzalen in Waarder

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Waarder? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Waarder dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Waarder

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Waarder. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Waarder was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Vergaderzalenin de provincieZuid-Holland, Congreslocatie in Waarder, Evenementenlocaties in Waarder, Feestzalen in Waarder, Trouwlocaties in Waarder

Jouw vergaderzaal in Waarder toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Waarder. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categorieën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties