Zuiver Horeca bv

Zuiver Horeca bv

  • Krommewetering 51, 3543 AM Utrecht, Nederland

Restaurant Zuiver is een prachtige horecalocatie gevestigd in een oude boerderij in het Utrechtse Leidsche Rijn. Het is een multifunctionele horecalocatie en biedt naast het restaurant ook twee stijlvolle vergaderruimtes, De Herenkamer en De Zuiverzaal.

 

De Herenkamer is uniek in de omgeving vanwege haar authentieke uitstraling. Een perfecte locatie voor uw vergadering van 10 tot 20 personen, maar zeker ook geschikt voor een aansluitende borrel tot 40 personen. De Herenkamer beschikt over een eigen bar.

 

De Zuiverzaal is multifunctioneel te gebruiken en is ideaal vanwege de afmetingen en de hoogte van de zaal (6 meter!). Deze ruimte is zeer geschikt voor uw vergadering of congres voor 40 tot 150 personen. Zuiver is zakelijk gezien een sfeervolle omgeving waar men tot elkaar komt.

 

De zalen beschikken over airconditioning, projectiescherm, flip-over en alle benodigde kantoorartikelen. Tevens zijn beide ruimtes goed verlicht, hebben ze veel invallend daglicht, automatische zonwering en heeft u er de beschikking over een draadloos en vast netwerk. Het indrukwekkende interieur maakt dit echt een zaak met allure. Door de ligging nabij de A2, de sfeervolle inrichting en de goede akoestiek is Zuiver zakelijk gezien een perfecte ontmoetingsplaats.

 

Restaurant Zuiver is onderdeel van Brothers Horeca Groep (BHG); een jonge, groeiende organisatie die gastvrijheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Reviews over Zuiver Horeca bv

Er zijn (nog) geen reviews over Zuiver Horeca bv. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Zuiver Horeca bv

Wifi
gratis 
Aantal personen
10 - 20 
Bereikbaarheid
auto 
openbaar vervoer 
parking - gratis 
Omgeving
vlakbij snelweg 
stad (centrum) 
Catering locatie
eigen catering locatie 
Faciliteiten
airco 
projectie 

Activiteiten Zuiver Horeca bv

Activiteitsregio's:
Utrecht
Activiteiten:
Vergaderzaal huren in Vleuten | Vergaderzaal huren
Trefwoorden:
vergaderlocatie | vergaderzaal | vergaderlocatie utrecht | vergaderzaal utrecht | restaurant | restaurant utrecht