header

Trouwlocaties in Baarle-Nassau

De beste trouwlocaties in Baarle-Nassau vind je op eventplanner.nl. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete trouwlocatie in Baarle-Nassau!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 8/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'Trouwlocaties in Baarle-Nassau'.
 • STRND

  STRND

  Multifunctionele Event Locatie

  Ons bedrijfsevent in Strand Binnen was zeer geslaagd, niet alleen de locatie is mooi en ook flexibel te in te delen, ook het aanwezige personeel is zeer hulpvaardig en enthousiast.
  Niets is teveel voor hen en zijn gedurende de dag altijd bereid om even te helpen, ad hoc wijzigingen in tijden programma waren geen probleem.
  Mede dankzij hen is dit voor ons een geslaagd event geweest en een locatie waar we zeker nogmaals naar terugkeren.
  Een aanrader dus!

  Leon Hordijk - A Brand New Day - 16/04/2018

 • STRND

  STRND

  Strand Binnen: veelzijdige locatie

  Wij hebben bij Strand Binnen een bijeenkomst georganiseerd voor ruim 200 mensen. Het gevarieerde aanbod van ruimtes maakte uiteenlopende programma-onderdelen mogelijk. Van sprekers tot ludieke spelactiviteiten. Tijdens de dag was er een vast aanspreekpunt waarmee snel overlegd kon worden, waardoor de dag heel soepel verlopen is.

  Wilma Verhofdstad - ING Nederland - 04/04/2018

 • STRND

  STRND

  HR event Danone

  Beste team Strand Binnen,
  Namens de HR afdeling van Danone, Nutricia willen wij jullie hartelijk bedanken voor jullie gastvrijheid, flexibiliteit en professionaliteit.
  Jullie hebben zeer goede service verleend op korte termijn en gezorgd dat alles tot in de puntjes was geregeld. De dag was op maat ingevuld en jullie personeel heeft zeker geholpen aan de sfeer. (Lees: enthousiast, behulpzaam, met een glimlach te werk gaan etc.)
  Over het eten was iedereen ook dik tevreden. Meer dan genoeg voor iedereen, ook hierin ben ik goed geadviseerd.
  Jullie wijze van creativeit, attentie op kleine details en service maakt dat wij graag nog eens langskomen als wij een locatie in Breda zoeken.

  Melina Dixon - Danone - 09/02/2018

Trouwlocaties in Baarle-Nassau

Op zoek naar een trouwlocatie in Baarle-Nassau? eventplanner.nl helpt je verder. Hier vind je meteen alle trouwlocaties in Baarle-Nassau (Nederland). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte trouwlocatie!

Huur een trouwlocatie in Baarle-Nassau

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een trouwlocatie in Baarle-Nassau. Kijk simpelweg op eventplanner.nl en je ziet meteen een lijst van alle trouwlocaties in de buurt van Baarle-Nassau. Voor 'trouwlocatie Baarle-Nassau' hebben we momenteel 13 alternatieven.

Jouw trouwlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw trouwlocatie in de spotlight.

Relevante links: Trouwlocaties in de provincie Noord-Brabant, Evenementenlocaties in Baarle-Nassau, Feestzalen in Baarle-Nassau, Vergaderzalen in Baarle-Nassau

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!