header

Trouwlocaties in Boesingheliede

De origineelste trouwlocaties in Boesingheliede vind je op eventplanner.nl. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete trouwlocatie in Boesingheliede!

Trouwlocaties in Boesingheliede

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

No Photo Available

Lichtfabriek evenementen bv

Schrijf review 4.9 km
Papa's Beach House

Papa's Beach House

Schrijf review 5.6 km
Claus Park Collection

Claus Park Collection

Schrijf review 6.1 km

No Photo Available

Patronaat

Schrijf review 6.3 km

No Photo Available

Landgoed Groenendaal

Schrijf review 7.7 km

No Photo Available

Radion Amsterdam

Schrijf review 7.8 km
Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg

Schrijf review 9.7 km

No Photo Available

De Nieuwe Liefde

Schrijf review 10.5 km
The Beach Indoor Sport & Event Center

The Beach Indoor Sport & Event Center

Schrijf review 10.6 km

The Beach - Indoor Sport en Event Center - is de indoorstrandlokatie van Nederland voor alle mogelijke beachsporten, bedrijfsevenementen en feesten.

Showkas kwekerij Arendshoeve bv

Showkas kwekerij Arendshoeve bv

Schrijf review 11 km
DOK Amsterdam

DOK Amsterdam

Schrijf review 11.1 km

No Photo Available

Felix in de Steigers

Schrijf review 11.4 km
Amsterdam Museum

Amsterdam Museum

Schrijf review 11.9 km
Strandzuid

Strandzuid

Schrijf review 12.1 km

Hè fijn, de zonnestralen van Strandzuid hebben de ijspegels van Zuidpool weer doen smelten! De winter was mooi, maar zodra de eerste zonnestralen zich laten zien voelen we ze weer...

OCEANDIVA

OCEANDIVA

4 reviews 12.2 km

De twee bijzondere varende evenementenlocaties van OCEANDIVA vragen om de meest creatieve ideeën, die het varen met 75 tot 1.500 gasten niet alleen spectaculair, maar ook onvergetelijk maken.

Circuit Zandvoort

Circuit Zandvoort

Schrijf review 12.5 km

Het vernieuwde Circuit Zandvoort ademt pure racehistorie en behoort daarmee tot een van de meest aantrekkelijke en unieke evenementenlocaties van Nederland.

Het Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmuseum

Schrijf review 13.5 km

No Photo Available

Hotel Arena

Schrijf review 13.6 km

De Kapel van Hotel Arena leent zich uitstekend voor een onvergetelijk bedrijfsfeest, trouwfeest, personeelsuitje, nieuwjaarsborrel of kerstgala.

Twiske Haven

Twiske Haven

Schrijf review 14.5 km
Restaurant De Kas

Restaurant De Kas

Schrijf review 14.6 km
Majestic Venues

Majestic Venues

Schrijf review 16 km

No Photo Available

Bobs Party & Events

Schrijf review 19.2 km

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'Trouwlocaties in Boesingheliede'.
 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Een unieke varende locatie

  All Star Entertainment werkte al diverse malen met de Ocean Diva. Steeds is er goed overleg samen en zodoende is er een vlekkeloze productie mogelijk. Een genot om zo te mogen samenwerken. Ocean Diva is in het bijzonder geschikt voor unieke productpresentaties, bedrijfsfeesten en private parties.

  Erwin Roosenstein - All Star Entertainment - 26/02/2018

 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Het meest professionele eventbedrijf dat ik ken

  Als bureau zijn wij steeds afhankelijk van de snelheid waarmee de offertes van onze toeleveranciers ons bereiken om ook onze eindklant snel en adequaat te kunnen antwoorden. Naast natuurlijk een ongelooflijk product is de samenwerking achter de schermen, de snelheid, kwaliteit en opvolging van de dossiers bij Ocean Diva ongezien. Altijd denken ze ontzettend mee in het project en doen ze zelf ook creatieve voorstellen om het nog beter te maken. Moeilijke vragen over takelen van goederen aan boord (bv wagens, bussen) worden super behandeld. Iedereen die je aan de telefoon krijgt weet altijd wel iets van het dossier, dus interne communicatie zit ook altijd goed. Je wordt als klant ook echt altijd (h)erkent en dat geeft een fijn gevoel.
  Doe zo voort!

  Sophie Naze - KonseptS Events & Staycation Squad - 01/07/2017

 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Legendarisch

  Begin juni heeft de Nederlandsche Tafelronde samen met Ladies Circle Nederland en 41 Club een geweldig mooi evenement mogen neerzetten op de Ocean Diva Futura.
  Een sensationeel evenement dat inc de Hermes House Band, geweldige catering en personeel, 400 gasten een lifetime experience blijft.
  Bijzonder fijn samenwerken in de voorbereidingen, afspraak is afspraak, do what you say & say what you do, heel fijn!!!!
  Gelukkig was de avond voor de bemanning ook een feestje!
  In dit geval was het Sneekermeer de locatie, samen met een epische zonsondergang en volle maan samen onwerkelijk mooi.
  Duizend maal dank en graag tot een vervolg!

  Alex Blaauboer - De Nederlandsche Tafelronde - 13/06/2017

 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Get Inspired Event 2014

  In 2014 organiseerden we het 'eventplanner.be /.nl Get Inspired Event' op de OCEANDIVA. We konden rekenen op een super behulpzame en gemotiveerde crew die alles tot in de kleinste puntjes geregeld heeft. Het feit dat we ook een rondvaart in de haven gemaakt hebben vonden de gasten echt top! Een klassevolle evenementenlocatie die verrast!

  Kevin Van der Straeten - eventplanner.net - 19/04/2017

Trouwlocaties in Boesingheliede

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in Boesingheliede? eventplanner.nl heeft de oplossing. Hier vind je meteen alle trouwlocaties in Boesingheliede (Nederland). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte trouwlocatie!

Huur een trouwlocatie in Boesingheliede

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een trouwlocatie in Boesingheliede. Kijk simpelweg op eventplanner.nl en je ziet meteen een overzicht van alle trouwlocaties in de buurt van Boesingheliede. Voor 'trouwlocatie Boesingheliede' hebben we momenteel 22 mogelijkheden.

Jouw trouwlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw trouwlocatie in de spotlight.

Relevante links: Trouwlocaties in de provincie Noord-Holland, Congreslocatie in Boesingheliede, Evenementenlocaties in Boesingheliede, Feestzalen in Boesingheliede, Vergaderzalen in Boesingheliede

Filters

Sorteer op afstand

Rond Boesingheliede

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties