Papa's Beach House

Papa's Beach House

 • IJweg 961, 2131 LV Hoofddorp, Nederland

Papa's Beach House is de veelzijdige evenementenlocatie in Hoofddorp. Gelegen in de groene omgeving van het Haarlemmermeerse Bos, aan een groot meer is dit dé plek voor uw bedrijfsfeest, outdoorevent, meeting of gewoon voor een lunch of diner. Parkeren bij Papa’s Beach House is gratis en u beschikt tevens over gratis WIFI. Aangrenzend aan de evenementenzaal, bevindt er zich ook een gezellig restaurant. Hier kunnen uw gasten terecht voor een lekker gerecht, een drankje aan de bar of een kop koffie op het ruime buitenterras. Papa's Beach House 'Good times, Great food'! Voor iedereen die geniet van mooie momenten, een goed gesprek, een spannend boek, lekker eten of een misschien wel een 'killing cocktail'. Papa’s Beach House is onderdeel van Claus Park Collection. Deze evenementenlocatie ligt vlakbij Schiphol en heeft zeven event zalen, ieder met een eigen sfeer en afmeting. Verder zijn er diverse restaurants en bevindt zich naast het eventcenter een viersterren hotel. Claus is ook de perfecte locatie voor meerdaagse evenementen.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

Registreer gratis

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

Upgrade bedrijfspagina

1 review over Papa's Beach House

 • zeer matig diner

  Wij hebben met 4 volwassenen de Zondag BBQ besteld. Locatie is geweldig, midden in de natuur. Onze serveerster was heel vriendelijk en vooral behulpzaam. Mede door haar hebben wij 3 nieuw gebakken gamba's gekregen.
  Menu bestaat uit 3 stukjes -met nadruk op het verkleinwoord, vlees en 1 gamba.
  Verder onbeperkt friet en sla. Maar je voldoening halen uit alleen friet is niet onze bedoeling. Ons vlees en de gamba's waren koud. Bij de gamba's heb ik het aangegeven. De serveester heeft eigenhandig 3 nieuwe op de BBQ gelegd.
  Houdt dus in dat de rest van de gasten alsnog de koude gamba's uit de klaarstaande bak krijgt.
  Conclusie; Mooie lokatie, vriendelijke serveerster. Te weinig vlees. Eerder genoeg voor een kindermenu. Koud vlees. Te duur.
  Binnen het uur na 1 drankje waren wij alweer thuis. Nee, voor het diner gaan wij hier niet meer heen.
  Heel jammer.

  ()

Kenmerken Papa's Beach House

Wifi
gratis 
Aantal personen
0 - 500 
Bereikbaarheid
auto 
openbaar vervoer 
parking - gratis 
Omgeving
groen (bos, ...) 
water 
Catering locatie
vaste cateraar(s) 
Faciliteiten
geluidsinstallatie 

Activiteiten Papa's Beach House