Heuvelman Sound and Vision
Hilton Haring party
Heuvelman Sound and Vision|
21 juni 2020

Jaarlijks vindt dé Hilton Haringparty plaats; de officiële opening van het haringseizoen. Normaliter gebeurt dit op feestelijke wijze met ongeveer 800 genodigden. Dit jaar moest het een beetje anders. Door een aantal aanpassingen te doen, kon deze traditie gelukkig wel doorgaan.


De Hollandse nieuwe

Op 12 juni stond dit evenement gepland in de tuin van het Hilton Amsterdam. Heuvelman is gevraagd om met een oplossing te komen zodat deze traditie ook dit jaar door kon gaan. Zo is er een outdoor LED-wall van 4,5 meter bij 2,5 meter neergezet.

Door middel van een livestream, welke Heuvelman heeft kunnen realiseren, konden honderden kijkers thuis om 18:00 uur gezamenlijk de aankomst van de nieuwe haring beleven, op deze manier konden ook zij op een interactieve manier meekijken en genieten van dit event. Eerder op de dag konden de genodigden op verschillende locaties haringen ophalen, zo konden ze toch mét nieuwe haring de uitzending volgen.

Door middel van een drone werd het eerste vaatje haring coronaproef bezorgd in de tuin van Hilton Amsterdam.


Kijk op onze website voor de aftermovie: https://www.heuvelman.nl/audiovisuele-oplossingen/hospitality/hilton-haringparty/

Like Reageer