way2events
Feestelijk kick-off bedrijfsevenement
way2events|
2 april 2024

Bij way2events zijn we enorm trots op het succesvol organiseren van een prachtig kick-off bedrijfsevenement voor Macadam, een van onze gewaardeerde klanten. Het pittoreske Dolce La Hulpe, gelegen in de groene rand van Brussel, vormde het perfecte decor voor deze bijzondere gelegenheid. Ons doel was duidelijk: nieuwe teamleden naadloos integreren na een overname en de eenheid van de nieuwe groep vieren!


NAADLOZE INTEGRATIE EN TEAMEENHEID

De dag was gevuld met interactieve bijeenkomsten en teambuildingactiviteiten voor het Macadam-team, allemaal bedoeld om duurzame banden te smeden. Hoogtepunt was een heerlijk diner gevolgd door een levendig personeelsfeest, ter ere van het groeiende team. Deze mix van professionele en ontspannen momenten droeg bij aan een succesvolle integratie en de viering van nieuwe mijlpalen tijdens dit bedrijfsevenement.


DE KRACHT VAN INCLUSIVITEIT, GROEI EN SAMENWERKING

We willen altijd graag samenwerken met organisaties die het belang van inclusiviteit, groei en teamwerk begrijpen. De visie van Macadam om als onafhankelijk deskundige op te treden bij topklasse-inspecties van off-leasevoertuigen in heel Europa is lovenswaardig. Bij way2events zijn we blij om met dit bedrijfsevenement deel uit te maken van deze nieuwe fase in hun reis.


GEFELICITEERD AAN HET HELE MACADAM-TEAM!

Op een nieuw begin, gedeelde successen en een reis vol belangrijke mijlpalen voor Macadam! Bij way2events streven we ernaar om elk bedrijfsevenement om te toveren tot een onvergetelijke ervaring die niet alleen de teamspirit versterkt maar ook bijdraagt aan de voortdurende ontwikkeling en het succes van onze klanten.

Uitkijken naar een toekomst vol prestaties en vieringen, dat is waar way2events voor staat.

bekijk origineel

Like Reageer