midnightcoffee bv
Full service event agency > kennismaking?
midnightcoffee bv|
15 februari 2024

midnightcoffee

Once in a lifetime events


Op het bruisende Zuid in Antwerpen vindt u midnightcoffee. Geen hippe koffiezaak zoals de naam misschien doet vermoeden, maar een full service eventementenbureau voor B2B Events en incentive reizen met “human touch”, boordevol creatieve uitspattingen.


“Eventbaristas”

Tonnen ervaring, een rugzak vol ideeën en véél goesting. Het team van midnightcoffee is een gezellige bende van ultra creatieve, enthousiaste muggenzifters. 


What to expect?  Een helder gesprek, persoonlijke aanpak, originele invulling en duidelijke afspraken, afgestemd op uw wensen en budget. U runt uw bedrijf, midnightcoffee profileert het.


Events van A tot Z

Verras uw werknemers met een off-site in de Vlaamse Ardennen in intieme kring, trigger/bedank uw klanten met een groots event met alles erop en eraan, inspireer met een boeiende meeting of motiveer met een incentive travel naar een verre bestemming.. midnightcoffee staat garant voor de organisatie van uw evenement van A tot Z, met franjes maar zonder ‘loose ends’.


“Het evenement is aan u, de organisatie aan ons.” – midnightcoffee


Feel the match? Bent u met andere woorden klaar om uw volgend event naar een hoger niveau te tillen? Let’s pick a date & have a date! 



midnightcoffee bv

Timmerwerfstraat 1

2000 Antwerpen

+32 3 292 51 17

Nadine@midnightcoffee.be

www.midnightcoffee.be

Like Reageer
Christian Titeca
Leader |Photoevents | 19 februari 2024

and here is an old-fashioned image telling photographer waiting for an invitation 😀

Like | Reply