Agence 45.8
Het tuinfeest van het HPEL-team in DoubleTree By Hilton?
Agence 45.8|
31 januari 2024

Afgelopen zomer organiseerden we een sublieme "Garden Party" in de weelderige tuinen van DoubleTree By Hilton, ter ere van het team van Hopitaux Privés de l'Est Lyonnais. Het doel van deze avond was om al het toegewijde personeel en medewerkers van het ziekenhuis te bedanken en te eren, en bijna 200 gasten samen te brengen in een onvergetelijke feestelijke sfeer.


Op dit Tuinfeest hadden we een reeks activiteiten en entertainment gepland om aan alle smaken te voldoen. Er werd een grote barbecue georganiseerd met een heerlijke selectie gegrild vlees om de gasten te verrassen. Er werd ook een cocktailbar ingericht, waar een verscheidenheid aan verfrissende en exotische drankjes werd aangeboden, terwijl een wijnbar een uitgelezen selectie wijnen voor kenners bood.


Om een vleugje eigenzinnigheid toe te voegen, was er een fotohokje beschikbaar om directe en leuke herinneringen aan de avond vast te leggen. DJ-sets lieten de dansvloer dansen, terwijl speciaal kinderanimatie ervoor zorgde dat de jongste gasten net zoveel plezier hadden als de volwassenen.


Het hoogtepunt van de avond was het spel geïnspireerd op de show “Burger Quiz”, aangepast aan ziekenhuisnieuws, wat leidde tot gelach en momenten van medeplichtigheid tussen de deelnemers. Het was de perfecte gelegenheid om blijvende herinneringen te creëren en de banden binnen het team te versterken.


Het Garden Party ging door tot diep in de nacht, met een sfeer van vreugde en feest die de tuinen van DoubleTree By Hilton vulde. Wij zijn vereerd dat wij hebben mogen bijdragen aan de realisatie van dit uitzonderlijke evenement en willen het HPEL-team bedanken voor hun vertrouwen en medewerking.


bekijk origineel

Like Reageer