Agence 45.8
Een terugblik op de SQY Tech & Job, met Crédit Agricole: een evenement van innovatie en betrokkenheid
Agence 45.8|
30 januari 2024

Het team kijkt met veel plezier terug op het daverende succes van SQY Tech & Job, een baanbrekend evenement dat we mochten organiseren voor onze klant, Crédit Agricole. Deze meeslepende dag, die vorig jaar werd gehouden, was een viering van creativiteit, innovatie en betrokkenheid.


Het SQY Festival is ontworpen om jonge talenten uit ingenieursstudies en andere vakgebieden een unieke en verrijkende ervaring te bieden. In het hart van dit evenement boden we een persoonlijk traject aan, inclusief een reeks zorgvuldig geselecteerde activiteiten en workshops. Deelnemers kregen de kans om inspirerende lezingen bij te wonen, deel te nemen aan workshops over baanbrekende onderwerpen zoals kunstmatige intelligentie, engineering en technologie, en te profiteren van één-op-één interviews met doorgewinterde professionals.


Maar het SQY Festival was niet alleen een plek voor leren en professionele ontwikkeling. We creëerden ook een gezellige ruimte onder een grote feesttent, waar deelnemers elkaar konden ontmoeten voor informele uitwisselingen, ontmoetingen en momenten van ontspanning. Om aan de eisen van deze tijd te voldoen en duurzame voedselkeuzes te bevorderen, hebben we samengewerkt met een betrokken vegetarische cateraar, waardoor we de deelnemers een culinaire ervaring kunnen bieden die even lekker als verantwoord is.


Deze dag was veel meer dan alleen een evenement. Het was een waar feest van innovatie, diversiteit en inzet voor een betere toekomst. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan de realisatie van de SQY Tech & Job en we danken Crédit Agricole voor het vertrouwen en de steun tijdens dit project.

bekijk origineel

Like Reageer