Lisaregelt
Royals Trip - Een onvergetelijk avontuur in Spanje met Salesupply
Lisaregelt|
6 september 2023

Tijdens mijn afstudeerstage bij Salesupply kreeg ik de unieke kans om een onvergetelijke reis naar Spanje voor mijn collega’s van kantoren over de hele wereld te regelen: de Royals Trip.

Salesupply heeft vestigingen verspreid over de hele wereld en velen hadden elkaar alleen nog maar online ontmoet. Dat was tot juni 2022, toen de Royals Trip van Salesupply plaatsvond. Lees verder om te ontdekken hoe deze reis eruitzag en hoe het onvergetelijke herinneringen heeft gecreëerd.


Op de luchthaven van Malagá verzamelden we met meer dan 50 collega’s uit acht verschillende kantoren, allemaal blij om elkaar eindelijk in het echt te ontmoeten. Onze bestemming was een betoverend kasteel boven op een berg in de buurt van Marbella. Onze eerste avond begon met een walking dinner en een feestelijke toost op ons samenzijn.

Na het diner verhuisden we naar de bar, waar de avond werd voortgezet met drankjes en gedans.


De volgende dag begon met een gezamenlijk ontbijt onder het genot van de Spaanse zon, met uitzicht over de bergen. Daarna verzamelden we voor een onvergetelijke catamaran boottocht, waar de groep kon ontspannen, zonnen en genieten van een heerlijke lunch op het water. Terug in het kasteel, maakten we ons klaar voor de White Party! De avond begon met een aperatief in het kasteelrestaurant, gevolgd door een heerlijk diner. De nacht veranderde in een bruisend feest dat tot in de late uurtjes doorging.


De volgende dag begon wederom met een gezamenlijk ontbijt onder het genot van de Spaanse zon. Vervolgens stapten we in de bus naar een exclusieve beachclub, waar onze Salesupply badhanddoeken wapperden in de wind op de strandbedjes. Ook lagen er 3 jetski’s voor ons klaar waar we de hele dag gebruik van konden maken. Gezamenlijk begonnen we hier met een lunch en daarna kon iedereen ontspannen, zonnen of een rondje maken op een jetski. ’s Avonds dineerden we in een typisch Spaans restaurant onder het genot van traditionele muziek en dans. Ook deze avond werd afgesloten met drankjes in de kasteelbar.


De laatste dag begon met inpakken van de bagage, gevolgd door een nog een laatst gezamenlijk ontbijt. Het was tijd om uit te checken. Met een gevoel van opwinding en dankbaarheid stapten alle collega’s op het vliegtuig naar huis.


De Royals Trip was een groot avontuur dat zorgvuldige planning en organisatie vereiste, maar de inspanningen werden erg beloond. Deze reis bracht niet alleen de collega’s samen, maar versterkte ook de verbondenheid binnen Salesupply. Er zijn herinneringen gecreëerd die iedereen voor altijd zullen koesteren.


Ik weet hoe belangrijk het is om speciale momenten te creëren. Als je ook op zoek bent naar een onvergetelijke reiservaring, neem dan vandaag nog contact met mij op. Ik help je graag om een evenement te plannen dat net zo bijzonder is als deze Royals Trip! Bekijk hier de aftermovie:

https://youtube.com/shorts/n0vKG1teD68?si=Qx1j1RboUSHFK48f

Placeholder image
Like Reageer