Watt17
Jouw beurs in Watt17?
Watt17|
16 maart 2023

Wil je graag een groot evenement organiseren?

BOVENGROND is met zijn oude meterkasten, hoge plafonds en een oppervlakte van 1200²m een absolute eyecatcher die tot 875 gasten kan verwelkomen. Gemakkelijk in te delen volgens je noden, adembenemend overdag én ‘s nachts. Een uniek evenement vraagt om een unieke locatie. In deze voormalige machinezaal van de elektriciteitscentrale vormen de grote glaspartijen, de oude meterkasten en het hoge industriële plafond de absolute eyecatcher. Je kan de locatie ruw en strak laten of aankleden met honderden kaarsjes en bloemen.


Door een mobiel doekensysteem kan de zaal steeds op de gewenste grootte gebracht worden. Ideaal voor beurzen, congressen en personeelsfeesten. De extra aanpalende break-out zaal, WATTMAN, een polyvalente ruimte van zo'n 110m² zorgt voor nog meer flexibiliteit. Daarnaast heb je ook nog de zaal ONDERGROND, die dienst kan doen als grote break-out zaal. Door het geïntegreerd audiovisueel systeem met projectie, podia, boxen en lichtsferen bouwen we deze locatie in een mum van tijd om van een professionele meeting zaal tot een romantische huwelijkslocatie en weer naar  een beurs. Via de grote sectionaalpoorten kunnen grote objecten zoals auto’s, beursstanden, etc … zonder problemen worden binnen gebracht. Zaal Ondergrond is 450m² en heeft een capaciteit van 50 tot 430 personen.


Watt17 en het aanpalende Marktplein zijn ideaal en praktisch voor de organisatie van grotere events en vakbeurzen met voertuigen. Het besloten plein waarrond deze gebouwen zich situeren, heeft drie op- en afritten die een lus vormen en op die manier circulatie creëren. 


Wens je graag meer informatie? Stuur gerust een mailtje naar hello@witti.be

Like Reageer
Christian Titeca
Leader |Photoevents | 27 maart 2023

Geweldige plek waar ik al meerdere malen met mijn fotostudio gasten mocht verblijden.

Like | Reply