Watt17

Watt17

  • Koeltorenlaan 9, 3550 Heusden-Zolder, België

De mijn van Heusden-Zolder. In de schaduw van de statige schachtbok ligt een geklasseerd industrieel gebouw Watt17: de voormalige elektriciteitscentrale die ooit de hele mijnsite in beweging zette. Vandaag hangt er nog altijd elektriciteit in de lucht. Creatieve tintelingen!

Watt’s in a name
In dit prikkelende gebouw bevindt zich zaal 'ondergrond'. Een multifunctionele ruimte met het vermogen om ideeën om te zetten in onvergetelijke congressen, seminaries, exposities, presentaties en particuliere evenementen. Aangedreven door de energie van een dynamische partner.

 

'Ondergrond' biedt u een imposante zaal van 400m2 met een monumentale inkomhal en een sfeervolle industriële look & feel. Een gedroomde setting om gasten te imponeren. Ideaal voor bedrijven en particulieren die graag het beste uit hun evenement naar boven halen.

 

Boor gerust uw meest creatieve dromen aan: 'ondergrond' heeft het canvas om ze te realiseren. Indeelbaar in compartimenten, riggingpunten, sfeervolle verlichting, een hoogte van 5 meter: wij modelleren de zaal vlot op maat van uw specifieke wensen.

 

Door de ligging op een unieke mijnsite zijn er eindeloze combinatiemogelijkheden met andere zalen op het terrein. Zo bevindt er zich in hetzelfde gebouw ook zaal 'bovengrond' met een oppervlakte van 1200m² (60 X 20) en een capaciteit van max. 1200 personen. Aan de overzijde van het majestueuze marktplein in ZLDR LUCHTFABRIEK kan men ook terecht voor bv ceremoniezaaltjes voor huwelijken.

 

Ons team heeft een jarenlange ervaring in catering en event consultancy. Naast de verhuur van de ruimte – ’s ochtends, ’s middags én ’s avonds – bieden we ook totaaloplossingen aan. Meedenken, onze knowhow aanreiken, creatieve voorstellen uitwerken, onze handen uit de mouwen steken: we doen het met een onuitputtelijke – en aanstekelijke – energie.

1 review over Watt17

  • Op zoek naar een prima locatie voor uw evenement?

    Zaterdag 30/09 mochten we een evenement bijwonen in Watt17, een prachtige locatie, mooi gebouw met een verhaal. Alles perfect verzorgd, voldoende sanitair, mooi podium. Een locatie om eens te bekijken voor uw volgende evenement.

    - Ill Skills Events ()

Kenmerken Watt17

Wifi

gratis 

Aantal personen

10 - 1200 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - gratis 

Omgeving

vlakbij snelweg 

Catering locatie

eigen catering locatie 

Faciliteiten

airco