Sylvester
Productiehuis Sylvester is provinciaal ‘Kmo van het Jaar’
Sylvester|
21 November 2022

Unizo Vlaams-Brabant & Brussel heeft vrijdagavond eventbureau en productiehuis SYLVESTER uitgeroepen tot provinciaal ‘Kmo van het Jaar’. Sylvester kan beginnen dromen van de nationale titel. Die wordt op 6 december bekendgemaakt tijdens het Unizo Topseminar.


Sylvester is het langst bestaande productiehuis van het land. Al sinds 1993 is het bedrijf uit Haacht een vaste waarde in de event- en televisiewereld. Fel gesmaakte tv-programma’s zoals ‘Gevoel voor Tumor’ en ‘De Intrede van de Sint’ staan op hun palmares maar ook druk bijgewoonde events als de heropening van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen, de Tall Ships Races en het fusie-evenement van Port of Antwerp Bruges.


Het bedrijf viel op bij de jury omdat het in volle coronacrisis van 15 naar 33 werknemers groeide. Door de ontwikkeling van het eigen virtuele eventvenueplatform ‘MEEPLE’ en door zich met een tomeloze passie en energie te specialiseren in livestreams mag Sylvester zich een koploper noemen in het organiseren van kwalitatieve fysieke, online en hybride events. Dankzij interne studies, strategische analyses en de unieke kruisbestuiving tussen hun tv-, video- en eventteam begrijpt het bedrijf bovendien als geen ander de nieuwe noden en trends binnen de hybride post-corona communicatiewereld.


“Sylvester is een verdiende winnaar, ambassadeur en inspiratiebron voor andere ondernemers”, zegt Elke Tielemans, directeur van Unizo Vlaams-Brabant & Brussel.  


CEO Geert Vanoverschelde ziet de titel als een erkenning voor de grenzeloze inzet en de passionele gedrevenheid van het hele team. “Dag na dag kwaliteit brengen in wàt je doet, maar ook in hoe je het doet, dàt zit in het Sylvester-DNA. Mensen interactief verbinden met onze events en audiovisuals is onze drive, maar ook binnen ons eigen team van Sylvesterianen”, aldus de CEO die er nog aan toevoegt dat innovatie gecombineerd met een positieve bedrijfscultuur een toprecept voor succes is.


Op 6 december weet Sylvester of het ook de nationale titel binnenhaalt. 


U kan hierbij de Sylvesterianen ook helpen door te stemmen via http://bit.ly/kmovanhetjaar2022

Like Reageer