CityCubes
Zet je organisatorisch talent in om te helpen
CityCubes|
19 maart 2020

We willen echt mee conculega’s inspireren om niet bij de pakken te blijven zitten, maar om de handen mee uit de mouwen te steken om te helpen met hun organisatorisch talent. Het is aan onze sector nu om te helpen waar nodig en geloof mij, de retail en zeker de medische sector kan onze hulp enorm goed gebruiken.

 

Als activatie-bureau werken we normaal pop-ups en creatieve campagnes uit om merken in de kijker te zetten. 

Nu bieden we onze skills aan om retailers, zoals Lidl, te helpen met hun logistiek. Deze nacht en deze ochtend hebben we in meer dan 240 Lidl stores over gans België dranghekken geleverd en geplaatst. Op deze manier kon het bezoek van elke klant veilig en hygienisch gebeuren, alsook werd er een veilige afstand gecreërd tussen personeel en de klanten. 


Een challenging opdracht want dit alles moest in minder dan 24u van briefing tot uitvoering gebeuren…en guess what…in België heeft geen enkele partij meer dan 12.000 hekken. Het was dus puzzelen en nachtje door doen, maar het resultaat stond er en iedereen binnen Lidl was super tevreden.

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 19 maart 2020

Impressive! Fijn te lezen dat het talent uit de eventsector ingezet wordt om te helpen.

Like | Reply
Pieter Bas Boertje
Expert |D&B Eventmarketing | 23 maart 2020

Mooi initiatief! Zie ook www.liveisbeautiful.nl, initiatief van Eventplatform in NL waarin alle event brancheverenigingen vertegenwoordigd zijn