Armand Magic
Goochelaar & Mentalist Armand krijgt award 'Certificate of Excellence 2021'
Armand Magic|
6 december 2021

Met enige trots deel ik graag met jullie mijn ‘Certificate of Excellence 2021’ uitgereikt door Eventplanner.be/ nl. Een goochelaar of mentalist boeken is niet evident als je hem nooit eerder aan het werk zag.

Via Eventplanner krijg je een mooi overzicht van de gewenste categorie waarin je zoekt. Door artiesten met elkaar te vergelijken op dit platform krijg je snel een beeld van welke artiest het best aanleunt bij je wensen of type feest.

Het grote voordeel bij Eventplanner.be is dat je als klant een mooie review kan achterlaten op de bedrijfspagina van de goochelaar of artiest.


De familie Descamps hield een kleine familie reünie na anderhalf jaar niet te kunnen samen zijn door de corona pandemie. Vanuit het verre Sierra Leone huurde meneer Descamps goochelaar Armand in via Eventplanner. Dit als verrassing tijdens hun familieweekend in Oostende. Een gezellig themafeest op vrijdagavond waarin magie de rode draad was. De sfeer zat meteen goed en het werd een optreden met enthousiaste ‘tovenaars’ als toeschouwers. Samenzijn, verwondering en verbondenheid stonden centraal! Een bijzondere opdracht met een ‘totaalbeleving’ en herinnering voor het leven. Bedankt voor het vertrouwen en deze mooie waardering! Het certificaat, mede door jullie leuke review, krijgt een plaatsje in mijn magisch stulpje te Brugge.


Goochelaar en mentalist Armand komt jullie met heel veel passie betoveren tijdens een hip familiefeest of bedrijfsfeest.


https://armandmagic.be/blog/nieuws/goochelaar-mentalist-armand-krijgt-award-certificate-of-excellence-2021/


Abracadankuwel voor een onvergetelijke avond!

Armand Magic is een wondervolle ervaring die men niet snel vergeet. We zaten er met ons neus op en rolden van de ene verbazing in de andere. Desondanks onze kleine groep zaten we toch met drie verschillende culturen/talen aan tafel maar dat bleek allemaal een fluitje van een cent voor Armand. Nederlands, Frans, Engels,… de hele groep hing aan zijn lippen. Er werd geroepen, getierd en gelachen van plezier. Iedereen was heel dankbaar voor de heel mooie ervaring. Dit is echt een aanrader van top niveau.

Als u nog zou twijfelen, gewoon doen!

J. Descamps – Sierra Leone


Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 6 december 2021

Proficiat Armand Magic! 🏆 Supermooie reviews. Mag je trots op zijn.

Like | Reply
Bregt Lambrecht
Expert |Armand Magic | 7 december 2021

Thanks Kevin 🎩

Like