CityCubes
Meeslepende evenementenlocatie in Antwerpen - de perfecte locatie voor de meest unieke evenementen!
CityCubes|
15 September 2021

Story Studio is de eerste immersieve locatie voor privé-evenementen in België - volledig coronaproof!


Midden op de Meir, de drukste winkelstraat van Antwerpen, staat dit prachtige pand van 2000m². Onze locatie is tot maart 2022 beschikbaar voor zowel doordeweeks als in het weekend. De maximale capaciteit is 230 personen. Story Studio biedt u de mogelijkheid om uw evenement tot leven te laten komen! Door middel van hoogwaardige digitale apparatuur en moderne technische knowhow ondersteunen wij uw creativiteit en maken van uw evenement de meest unieke ervaring! Op locatie zijn er +50 beamers, projectoren, 1 welkomstzone, 1 briefingzone, 5 immersive rooms en 1 netwerkruimte met leuke photobooths en de mogelijkheid om een (open) bar neer te zetten.


Onze eventlocatie is vrij van traiteur, maar we voorzien ook een vaste formule waarbij je kan kiezen voor een immersive walking dinner van 6 culinaire gangen. Dit diner neemt je mee op een heerlijke reis waarbij je 6 wonderlijke werelden bezoekt waarvan het hele menu fabelachtig is gekoppeld aan de visuals in elke kamer. Dit meeslepende dinerconcept omvat een cateringploeg van chef-koks, obers, gastheren en een animator.


In de buurt zijn tal van inpandige parkeerplaatsen zoals parking Arenberg, Horta, Interparking Stadsschouwburg, Indigo (Inno) en Hopland.


Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden via dieter@citycubes.be of bel +32 3 311 66 86.

bekijk origineel

Like Reageer