Technische Productie

Op zoek naar 'technische productie'? Op deze pagina vind je eventbedrijven die technische productie aanbieden in Nederland. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 9 reviews over bedrijven in de categorie 'technische productie'.
 • Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Vakmanschap tot in de puntjes

  Rene is door zijn jarenlange ervaring een gedreven vakman die van wanten weet. Behoedzaam en vooral adviserend een betrouwbare schakel in een (voor een hockeyclub) ambitieus project: het Lustrumfeest voor 500 genodigden. Rene heeft een belangrijke rol gespeeld in de technische vertaling van licht en geluid in bruine kroeg atmosfeer (deel 1) en voor een puik optreden van een live band (deel2). In een zeer kort tijdsbestek (zes weken) is het proces van idee - concept - implementatie prima verlopen en heeft hij gezorgd met zijn technische partners voor een prachtig event.

  Peter van Steensel - HC Naarden - 13/07/2018

 • Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Goede samenwerking met een vakman

  Regelmatig hebben wij René ingeschakeld voor opdrachten op audiovisueel gebied. Of het nu om een live verslag gaat een reportage of het maken van een bedrijfsfilm, René zorgt dat hij alle ins en outs van het bedrijf, afdeling of persoon kent. Heeft oog voor detail en levert uiteindelijk een prima eindresultaat.

  Danny van Krimpen - Van Leeuwen Buizen Groep B.V. - 12/07/2018

 • Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Prima kwaliteit en prettige samenwerking

  Als Van Leeuwen werken we regelmatig met René Pouwelse samen: bijvoorbeeld een aantal jaren terug bij de opening van ons nieuwe kantoor door (toen nog) Prinses Máxima, en recent bij de productie van onze nieuwe bedrijfsfilm. René verstaat zijn vak, vertaalt wensen in een kwalitatief prima product, en is prettig om mee samen te werken.

  Ingrid den Hartog - Van Leeuwen Buizen Groep - 29/06/2018

 • Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Pouwels betrouwbare Event Professional

  Rene, is al jaren een zeer gewaardeerde docent bij Master in Event Management.
  Hij is ervaren in het vak en kent alle in- en outs.
  Ik kan Rene aanbevelen als een betrouwbare en deskundige Event Professional.
  Harry de Winter
  Directeur Master in Event Management.

  Harry Harry de Winter - Master in Event Management - 28/06/2018

Technische Productie

Zoek je 'technische productie'? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je niet minder dan bedrijven om je hiermee te helpen. Deze eventleveranciers helpen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement of bedrijfsfeest in Nederland.

Technische productie: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor technische productie in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als technische productie, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op onze website terecht.

Link aanmelden

Je kan zelf kosteloos een firma toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar technische productie.

Tags: ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!