Technische Productie

Op zoek naar 'technische productie'? In onze database vind je alle leveranciers die technische productie aanbieden in Nederland. Lees de talrijke reviews van de beste 'technische productie'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Rene Pouwelse Advies Regie Productie

Rene Pouwelse Advies Regie Productie

27 reviews Hilversum

Mijn naam is Rene Pouwelse. Ik ben eventprofessional. Daarbij adviseer ik op het gebied van creativiteit, operationele uitvoering en budget.

Trimex bv

Trimex bv

Schrijf review Houthalen

Trimex zorgt voor de totaalaanpak, technische ondersteuning bij het uitwerken van een concept.

Showtime! Entertainment Services

Showtime! Entertainment Services

Schrijf review Leopoldsburg

SHOWTIME! Entertainment Services is a live event and production company. Conveniently based at the very heart of Europe in Belgium, we offer a full production services package backed up by decades of event know-how and experience.

Step in Live

Step in Live

Schrijf review Schaarbeek

Step in Live's missie is om uw event ideeën volledig in handen te nemen zodat u zich geen zorgen meer moet maken over het technisch en logistiek aspect.

Unlimited Productions bv

Unlimited Productions bv

Schrijf review Breda

Livetime Productions is gespecialiseerd in (technische) productie van evenementen, festivals en televisieproducties. Daarmee neemt Livetime de rol van technisch coördinator, ontwerper, inkoper en logistiek begeleider tijdens een productie.

ASP Group bv

ASP Group bv

Schrijf review Ranst

ASP is een toonaangevend technisch-productioneel bedrijf dat bestaat uit een toegewijd team van specialisten met 25 jaar ervaring.

No Photo Available

A.B. Geluidstechniek

Schrijf review Rotterdam

Verhuur van geluid, licht en video apparatuur voor de professionele markt.

No Photo Available

NEP ENG Services BV - Webcasting

Schrijf review Hilversum

NEP Webcasting is expert in virtuele evenementen, webinars en livestreams. NEP biedt u als bedrijf een platform om uw informatie digitaal te delen en tegelijk de (live) interactie aan te gaan met uw doelgroep.

No Photo Available

Wyred

Schrijf review Amsterdam

Technische Productie.

No Photo Available

iNQ events & management

Schrijf review Bergen op Zoom

Geen branche zo dynamisch als de evenementenbranche. iNQ events & management is uw partner en dé spin in het web om deze dynamiek te stroomlijnen.

No Photo Available

ZOOM evenementen & media producties

Schrijf review Heythuysen

ZOOM evenementen & media producties is het full-service productiebedrijf voor al uw diensten in de evenementen en media branche.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 27 reviews over bedrijven in de categorie 'technische productie'.

Rene Pouwelse Advies Regie Productie

Rene Pouwelse Advies Regie Productie

Vakman met passie voor zijn werk

|Eleonore de Vette (Het Gooi On Stage)|30/09/2020

Rene kwam op het idee om voor ons project video journaals te maken. Wij zijn samen aan de slag gegaan en in de eerste aflevering 'moesten' wij zelf iets presenteren. Dat was voor ons de eerste keer, dus spannend. Rene heeft ons er stap voor stap, met veel geduld en plezier, doorheen geleid. Het resultaat was gaaf! Daarna meerdere afleveringen samen gemaakt ter promotie van ons project. Rene is een vakman met passie voor zijn werk en veel geduld. Zeer prettig om mee samen te werken.

Rene Pouwelse Advies Regie Productie

Rene Pouwelse Advies Regie Productie

Professioneel en efficient!

|Ina Niks (NIKS & Partners)|23/09/2020

Onlangs hebben wij met René een grote online productie uitgevoerd met 53 webinars en diverse plenaire programmaonderdelen op één dag. René vervulde daarbij met name de rol van regisseur. De samenwerking is bijzonder prettig verlopen, René is iemand die de zaken snel en efficiënt oppakt en zeer professioneel uitvoert. Hij geeft je onmiddellijk het gevoel dat alles goed komt en dat is natuurlijk precies wat je bij een dergelijke productie nodig hebt! Vakkundig, goed bereikbaar, uitstekende adviezen, helder en duidelijk in zijn communicatie en prettig in de omgang. Een absolute professional en een topper om mee te werken!

Rene Pouwelse Advies Regie Productie

Rene Pouwelse Advies Regie Productie

Expert in zijn vakgebied en fijn persoon om mee samen te werken

|Natasja Torcqué (ZEPnl)|22/09/2020

Voor ons Online ZEPnl event in juni heeft René de regie en productie gedaan. We wilden met dit online event aan zelfstandig eventprofessionals laten zien uit welke diverse componenten je een online Event kunt opbouwen en dat we ook voor toeleveranciers, sprekers en artiesten en andere disciplines plek is in de online wereld van events.
René heeft hier laten zien een echte pro te zijn in zijn vak. Dankzij zijn kennis op dit gebied en zijn hulp bij het produceren van het Event, hebben wij een zeer waardevol online Event kunnen neerzetten.
Tevens vind ik René en fijn persoon om mee te werken. Hij is geduldig en denkt goed mee.

Rene Pouwelse Advies Regie Productie

Rene Pouwelse Advies Regie Productie

Rene Pouwelse Regie Hybrid Hospitality Event

|Niels Oostenrijk (Eventfabriek)|10/09/2020

Wij hebben René leren kennen tijdens het eerste hybride evenement wat we hebben georganiseerd. De techniek was perfect, de AV specialisten, de zaal / hotel en catering was verzorgd, maar we misten iemand die de leiding nam over zowel voor- als achter de schermen.
Paul had een natuurlijke leiding, volledig overzicht, heldere instructies en zelfs met eigenlijk te weinig tijd op de dag, heeft hij er voor gezorgd dat het naadloos en foutloos verliep.
Ik zou hem altijd met volle plezier en vertrouwen aanraden.

Technische Productie

Zoek je naar 'technische productie' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je niet minder dan 11 eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in Nederland.

Technische productie: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor technische productie op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor diensten als technische productie, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op eventplanner.nl terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Bedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een bedrijf toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar technische productie. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: ...

Artikels

Producties over de Lage Landen heen oftewel België - Nederland: 1-1

Producties over de Lage Landen heen oftewel België - Nederland: 1-1

Nederlandstalig België en Nederland vloeien bij PRG EML Productions meer en meer in mekaar over op vlak van materiaal en crew voor special events en concerten.

2 wow-projecten voor Novid

2 wow-projecten voor Novid

Audiovisuele specialist Novid kan twee wow-projecten aan haar portfolio toevoegen. Het bedrijf leverde 950m² videoprojecties voor I Love Techno en een HD Video-catwalk voor RTL.