Projectiescherm Verhuur

Zoek je 'projectiescherm verhuur'? Hier vind je toeleveranciers die projectiescherm verhuur aanbieden in Nederland. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 11 reviews over bedrijven in de categorie 'projectiescherm verhuur'.
 • VideoCrew bvba

  VideoCrew bvba

  Film Brasserie Appelmans

  Het was inmiddels de derde keer dat ik met de enthousiaste mensen van Video Crew mocht samenwerken. Deze keer hebben ze een imago film gemaakt over Brasserie Appelmans ter ere van het 14-jarig bestaan.
  Het was een plezier om met hen samen te werken en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Dit is namelijk precies wat we voor ogen hadden.

  kasper stuart - Taste Restaurant & Bar Group - 16/05/2018

 • VideoCrew bvba

  VideoCrew bvba

  Veiligheidsfilm

  Professionele aanpak en ditto resultaat. Geven professioneel advies waar nodig en laten genoeg ruimte voor eigen inbreng en bemerkingen. Aanrader!

  Bas Thomassen - Engie Fabricom - 27/09/2017

 • VideoCrew bvba

  VideoCrew bvba

  filmopname DIR CP OPS

  Uiterst vlotte en professionele samenwerking met Videocrew voor de filmopnames van een rampscenario om de ideale werking van een DIR CP Ops te duiden.

  Ives Van Haute - FOD IBZ - Civiele Veiligheid - KCCE - 08/08/2017

 • VideoCrew bvba

  VideoCrew bvba

  Culinary Stars

  Videocrew heeft ons supergoed geholpen bij de Livestream van onze kookwedstrijd, Culinary Stars.
  Ze hebben fantastisch mooie beelden gemaakt waarvan ze achteraf een mooie aftermovie hebben samengesteld.
  Super werk :-)

  Sarina Laurent - Tupperware - 23/06/2017

Projectiescherm Verhuur

Zoek je 'projectiescherm verhuur'? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je maar liefst eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze bedrijven helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement, feest of congres in Nederland.

Projectiescherm verhuur: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor projectiescherm verhuur op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als projectiescherm verhuur, projectiescherm, projectieschermen, verhuur projectiescherm, verhuur projectieschermen, projectie schermen, projectiescherm huren, projectieschermen verhuur, projectie scherm, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je op eventplanner.nl aan het juiste adres.

Eventbedrijf aanmelden

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar projectiescherm verhuur.

Tags: projectiescherm, projectieschermen, verhuur projectiescherm, verhuur projectieschermen, projectie schermen, projectiescherm huren, projectieschermen verhuur, projectie scherm, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!