header

Regie

Zoek je 'regie'? Op eventplanner.nl vind je bedrijven die regie aanbieden in Nederland. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 16 reviews over bedrijven in de categorie 'regie'.
 • Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Professioneel

  In 1987 ontdekte ik de technische, artistieke en de vak-bepalende verbale capaciteiten van René Pouwelse. Sindsdien hebben wij 15 jaar onafgebroken met elkaar samengewerkt en vervolgens op regelmatige projectbasis. Het was en is steeds opnieuw een waar genoegen. René Pouwelse begrijpt het.
  Frank Wentink

  Frank Wentink - WentinkForno & Partners - 19/07/2019

 • Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Perfectionist!

  Ik heb meerdere projecten met René opgetuigd en uitgevoerd enkele jaren achter elkaar.
  Dit is allemaal heel goed verlopen. Hij is perfectionistisch en hij vindt het belangrijk dat de klant tevreden is met het eindresultaat, dat is zijn streven om naartoe te werken.
  Bij nieuwe projecten in de toekomst, zal ik weer met René gaan samenwerken

  Debby Lammers - ANWB(Het Land van ANWB) - 16/07/2019

 • Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Op en top vakman

  Wij hebben videofilmpjes gemaakt met Rene. Dat we ernaar durven kijken is dankzij Rene. Dat andere mensen ernaar willen kijken is dankzij Rene. Iedereen was bloednerveus en deed het voor het eerst. Rene stelde ons op het gemak, was geduldig en vakkundig en heeft ervoor gezorgd dat wij als amateurs toch iets hebben gemaakt dat bekeken kan worden.
  Ook in ander opzicht helpt Rene je waar hij kan. Daarnaast straalt Rene uit dat hij van zijn vak houdt en het met plezier doet. Dat werkt aanstekelijk. Rene is een op en top vakman en een hele prettige partner.

  Edgar Stam - LegalXs BV | Het Team Juridische Zaken - 15/07/2019

 • Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Rene Pouwelse Advies Regie Productie

  Aanrader!

  Inmiddels hebben we al 4 grote eventproducties ism met Rene mogen doen. Door de fijne samenwerking en mooie resultaten is Rene bijna vanzelfsprekend een vaste persoon in ons event team geworden. Betrouwbaar, zeer ervaren en kundig, denkt mee in het traject zonder daarbij ons DNA uit het oog te verliezen en ook nog eens een hele fijne persoonlijkheid. Zoek je iemand die jouw event naar een hoger niveau kan tillen zodat je boodschap nog beter over komt? Rene is echt een aanrader!

  Claudia Van Pouderoijen - ANWB - 09/11/2018

Regie

Op zoek naar 'regie'? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je maar liefst eventleveranciers om je hiermee te helpen. Deze toeleveranciers helpen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement, feest of congres in Nederland.

Regie: alles op één website

Wij hebben alle leveranciers van regie op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als regie, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Leverancier aanmelden

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar regie.

Tags: ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!