Rondvaarten

Op zoek naar 'rondvaarten'? In onze database vind je alle leveranciers die rondvaarten aanbieden in Nederland. Lees de talrijke reviews van de beste 'rondvaarten'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

No Photo Available

Boerenspellen

Schrijf review Ospel

Loeigezellige uitjes voor groepen. Welke activiteit past er bij jullie? Van actief tot passief, binnen en buitenactiviteiten voor jong en oud. Van een uurtje plezier tot een volledig verzorgde dag met eten en drinken...

Vadesto Outdoor Adventure en Rondvaarten

Vadesto Outdoor Adventure en Rondvaarten

Schrijf review Hattem

Vadesto Outdoor Adventure en Rondvaarten verzorgt activiteiten voor kleine en grote groepen tot personen, het hele jaar van maandag t/m zaterdag. Wat kunnen wij u bieden? Activiteiten, rondvaarten, materiaalverhuur, feesten, vergaderruimte, ...

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw bv

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw bv

Schrijf review Drimmelen

Luxe partyschepen met een prachtig interieur? Onze rederij kenmerkt zich door de fraaie afwerking van de schepen. Voor evenementen vanaf 20 tot 300 personen hebben wij moderne vloot!

Rederij Aemstelland Amsterdam

Rederij Aemstelland Amsterdam

Schrijf review Amsterdam

Rondvaarten voor prive gezelschappen in Amsterdam.

Raderstoomboot De Majesteit

Raderstoomboot De Majesteit

Schrijf review Rotterdam

Raderstoomboot De Majesteit (anno 1926), Vaar mee op Europa’s grootste en meest luxueuze raderstoomboot!

Leijnse Stadstours

Leijnse Stadstours

Schrijf review Rotterdam

Wij organiseren ontspannen en plezierige bedrijfsuitjes in Rotterdam. Rotterdam, bruisende stad. De stad van opgestroopte mouwen. De stad die altijd in beweging is.

Amsterdam Boat Events

Amsterdam Boat Events

Schrijf review Amsterdam

De boten van Amsterdam Boat Events zijn geschikt voor rondvaarten, dineren en evenementen. Tijdens een tocht over de wateren in en rond Amsterdam kan met genieten van heerlijk hapje een een drankje.

Rederij Lovers bv / Water Taxi

Rederij Lovers bv / Water Taxi

Schrijf review Amsterdam

Lovers Canal Cruises is al jaren marktleider op het gebied van rondvaarten in Amsterdam.

No Photo Available

Blue Boat Company

Schrijf review Amsterdam

Verrassend varen door de Amsterdamse grachten! Van borrelboot tot discoboot, van sushi workshop tot sing along boot. Er is echt van alles mogelijk op onze partyschepen!

No Photo Available

Frisia Rondvaarten B.V.

Schrijf review St-Annaland

Heeft u iets te vieren, vier het varend op de Frisia. Onze catering kan alles vanaf een hapje en een drankje tot een uitgebreid warm - en of koud buffet verzorgen. Schip is rolstoel geschikt. We varen in heel zuid west Nederland en Noord belgie. Max 250p.

No Photo Available

Zeilpartyschip Rederij Bos

Schrijf review Bunschoten

Rondvaarten, vaartochten,teambuilding,zeil/arrangementen of party aan boord van de Rederij Bos, deze vaart vanuit Spakenburg en regio voor groepen 10 t/m 65 personen, tevens varen wij de hele winter door.

No Photo Available

Rederij 't Smidtje

Schrijf review Amsterdam

Als je Amsterdam bezoek dan hoort daar een rondvaart bij! Een romantische tocht in een salonboot met je eigen kapitein of op een elektrische moderne boot voor 80 personen.

No Photo Available

Partyschepen Rederij Dijkhuizen

Schrijf review Vlissingen

Rederij Dijkhuizen beschikt over 3 luxe dagpassagiersschepen waarmee rondvaarten, bruiloften, productpresentatie en verschillende bedrijfsuitjes worden georganiseerd. Zij heeft reeds meer dan 40 jaar ervaring op de verzorging van varende festiviteiten, di

Meer resultaten wereldwijd

Benelux Rederij nv

Benelux Rederij nv

4 reviews Gent

U zoekt een seminarieruimte, maar verlangt iets origineels? U wilt graag ongestoord vergaderen met uw gezelschap? Hebt u al eens een boot overwogen?

No Photo Available

Seastar Rederij

Schrijf review Nieuwpoort

De rederij seastar verzorgt alle evenementen op het water te Brussel, Antwerpen, Gent, Zeeland, Vlaamse Kust.

No Photo Available

Spring River Cruise - VDM Service bvba

Schrijf review Merksem

Spring is een luxe rivercruiser die u kan afhuren voor rondvaarten tot maximum 50 personen tijdens dagtochten. Bij bed&breakfast of overnachting hebben wij kajuiten aan boord voor maximum 12 personen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'rondvaarten'.

Benelux Rederij nv

Benelux Rederij nv

Verjaardagsfeest

|Sarah DE RYCK|09/08/2018

Wij mochten onlangs genieten van een verjaardagsfeest aan boord. Topsfeer en veel ambiance. Zeker een aanrader!!!

Benelux Rederij nv

Benelux Rederij nv

Cruisegevoel vanuit het centrum van Gent. Top-ervaring

|Dries Henau|31/07/2018

We vaarden met de Benelux van het centrum van Gent naar Sint Martens latem. Geweldig om alle mooie huizen vanop het water te kunnen bekijken, en intussen te kunnen genieten van een lekker buffet. We vaarden met de ganse familie en de samenhorigheid en gebondenheid die je voelt wanneer je samen op het water zit is onbeschrijfelijk. Alle voor en-na communicatie was perfect. Voor ons een absolute aanrader.

Benelux Rederij nv

Benelux Rederij nv

aangenaam en verzorgd

|CAROLINE DE BRACKELEER (HENAU-DB)|25/07/2018

Een vaart op de Leie met de Benelux rederij is een waar genot ! accommodatie en bediening perfect in orde !
een echte aanrader..

Benelux Rederij nv

Benelux Rederij nv

Bedrijfsevent

|Grim Henau (VINCI)|15/02/2013

Wij deden een beroep op Benelux Rederij als locatie voor de openingsreceptie voor ons nieuw kantoor. Na het event gingen zowel wij als onze klanten tevreden naar huis. Het personeel van Benelux Rederij was vriendelijk en professioneel. De catering verzorgd en lekker en het kader is ronduit prachtig! Een aanrader...

Rondvaarten

Op zoek naar 'rondvaarten' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je niet minder dan 16 eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in Nederland.

Rondvaarten: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor rondvaarten op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor zaken als rondvaarten, rondvaart, rondvaartboot, rondvaartbedrijf, rondvaartbedrijven, rondvaartboten, rondvaart amsterdam, havenrondvaart antwerpen, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op eventplanner.nl terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Bedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een eventbedrijf toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar rondvaarten. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: rondvaart, rondvaartboot, rondvaartbedrijf, rondvaartbedrijven, rondvaartboten, rondvaart amsterdam, havenrondvaart antwerpen, ...

Artikels

Organiseer je bedrijfsfeest in een unieke venue

Organiseer je bedrijfsfeest in een unieke venue

Organiseer je binnenkort een bedrijfsfeest of Nieuwjaarsreceptie en ben je nog steeds op zoek naar een toplocatie? Oostende beschikt over alle troeven...

OCEANDIVA pakt groots uit met 15-jarig jubileum 'Friends around the world'

OCEANDIVA pakt groots uit met 15-jarig jubileum 'Friends around the world'

Op vrijdag 30 november vierde OCEANDIVA haar 15-jarig jubileum.

Internationale distributeursmeeting trekt naar Antwerpen

Internationale distributeursmeeting trekt naar Antwerpen

Twee jaar na de 'Feria Europea' in het schilderachtige Bilbao bracht Dazzle Events voor Copagro de internationale leden van de internationale cooperatieve 'Euro Espace Color' in Antwerpen samen.

Sprookjeshuwelijk in Disneyland nu met betoverende koets

Sprookjeshuwelijk in Disneyland nu met betoverende koets

Disney's Fairy Tale Weddings in Disneyland Parijs biedt een betoverende setting voor koppels om hun speciale dag te vieren in de meest romantische stad ter wereld.

10 bijzondere eventlocaties in Amsterdam

10 bijzondere eventlocaties in Amsterdam

Nog niet zo lang geleden waren er maar een paar goede locaties beschikbaar om een event te organiseren. Nu is dat gelukkig anders. Een lijst samen met 10 bijzondere eventlocaties in Amsterdam.