Act

Zoek je 'act'? Op eventplanner.nl vind je toeleveranciers die act aanbieden in Nederland. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Act

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 7 reviews over bedrijven in de categorie 'act'.
 • Goochelaar Koenraad magic

  Goochelaar Koenraad magic

  Professioneel en meesterlijk

  Aangename persoonlijke uitstraling!
  Wonderlijke illusies die voor aangename afwisseling zorgden.
  Verbluffende staaltjes van vingervlugheid die iedereen in verbazing bracht.
  Uiteraard voor herhaling vatbaar!

  Maarten Van Tilburg - Shire Belgium - 26/03/2018

 • Goochelaar Koenraad magic

  Goochelaar Koenraad magic

  Magisch verjaardagsfeest

  Super bedankt, Koenraad. U bezorgde niet alleen onze dochter maar de ganse familie een onvergetelijk feest vol magie !! En... u heeft aandacht voor iedereen. Zelfs met de kinderen ging u alleen aan de slag om hen een trucje te leren. Nogmaals bedankt voor deze betoverende avond.

  Kristien De Block - 18/03/2018

 • Goochelaar Koenraad magic

  Goochelaar Koenraad magic

  De magie was compleet

  Wij boekten goochelaar Koenraad voor het nieuwjaarsevenement van onze afdeling en het was een groot succes! Koenraad kon op nog geen meter afstand van zijn publiek met zijn magie iedereen verbazen. Uitspraken als 'Hoe doet hij dat?' of 'Dat kan niet!' waren dan ook legio. Een door iedereen zeer gesmaakte avond en zeker aan te raden!

  Christine Cornelis - BASF Antwerpen NV - 12/02/2018

 • Goochelaar Koenraad magic

  Goochelaar Koenraad magic

  Koenraad Magic

  De aanwezigheid van Koenraad die aan alle tafels enkele trukken liet zien was een leuke afwisseling voor alle genodigden op ons personeelsfeest.
  De interactie met mensen aan de tafels was zeer goed en iedereen heeft ervan genoten.

  Tom Valckenborgh - Bouwbedrijf J. Valckenborgh bvba - 29/01/2018

Act

Zoek je 'act'? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je niet minder dan bedrijven om je hierbij te helpen. Deze eventbedrijven helpen je graag bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in Nederland.

Act: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor act in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als act, acts, ludieke acts, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.nl terecht.

Bedrijf aanmelden

Je kan zelf gratis een bedrijf toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar act.

Tags: acts, ludieke acts, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!