header

Ardennen

Zoek je 'ardennen'? Op eventplanner.nl vind je eventbedrijven die ardennen aanbieden in Nederland. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.4/10. Gebaseerd op 10 reviews over bedrijven in de categorie 'ardennen'.
 • Avenature

  Avenature

  Het touwenparcour +extra activiteit

  Top begeleiding die we kregen bij het touwenparcour. In onze groep waren er enkele jongeren met hoogtevrees. Deze mensen wisten perfect hoe ze hier mee moesten omgaan. Ook fijn dat je nadien nog kon kiezen voor een extra activiteitje. Dit vonden we een echte meerwaarde.

  Het Anker Anker - 29/07/2019

 • Avenature

  Avenature

  Super leuke zintuigentocht

  Met onze familie (24 pers) de zintuigentocht gedaan. Een absolute aanrader! Leuke opdrachten en geweldige begeleiding door Lidie en haar collega. De leeftijd in onze groep varieert van 13 tot 60 jaar en iedereen heeft zich vermaakt. Dit alles in een prachtige omgeving.

  Jacqueline Alders - 17/06/2019

 • Avenature

  Avenature

  Western games

  We hebben ons reuze geamuseerd met de western games. Bedankt voor de professionele begeleiding en alternatieven die geboden werden tijdens de regenbuien zodat we onze activiteiten binnen konden verder zetten. De lokatie was schitterend.

  Tina Van den Bon - 21/05/2019

 • Avenature

  Avenature

  Ladies Circle Zolder heeft fun!

  Goede voorbereiding, Heidi was enthousiast en heel aangenaam als begeleidster, leuke activiteiten, aanpassingen op maat van de groep, top gewoon!

  Veerle Schuyten - Ladies Circle Zolder - 18/05/2019

Ardennen

Op zoek naar 'ardennen'? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.nl vind je niet minder dan eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze eventbedrijven helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in Nederland.

Ardennen: alles op één pagina

Wij hebben alle info over ardennen op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als ardennen, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op onze website terecht.

Bedrijf aanmelden

Je kan zelf gratis een eventbedrijf toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar ardennen.

Tags: ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!