Kookworkshop

Op zoek naar 'kookworkshop'? Hier vind je bedrijven die kookworkshop aanbieden in Nederland. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 13 reviews over bedrijven in de categorie 'kookworkshop'.
 • reBoot

  reBoot

  Een plek waar je letterlijk en figuurlijk tot stilstand komt op het water

  Een plek waar je letterlijk en figuurlijk tot stilstand komt op het water
  reBoot is een plek waar je zeer duidelijk even buiten het traditionele kader kunt gaan, want wie droomt niet van een brainstorm op het water :)
  Het is tegelijk een knappe plek waar je onder deskundige begeleiding tot stilstand kunt komen over uzelf en uw organisatie
  ...en natuurlijk is er ook een geweldig culinair kantje aan dit concept...
  Duidelijk de place to be als je met droge voeten op het water wilt lopen...

  Karl Boumans - Voka Vlaams-Brabant - 07/12/2018

 • reBoot

  reBoot

  Unieke locatie in Leuven

  Ik heb ondertussen 2 keer gebruik gemaakt van het binnenschip van reBoot voor mijn opleidingen en wat mij betreft is dit de mooiste en meest originele locatie. Prachtig ingericht, voorzien van alle moderne infrastructuur en, niet onbelangrijk, uitgebaat door heel fijne mensen. Birte en Kris, ik kijk er telkens naar uit om bij jullie langs te komen.

  Jan Buskens - JBS BVBA - 06/12/2018

 • reBoot

  reBoot

  Teamdag op Reboot

  Wij hebben met ons team twee dagen de Reboot gebruikt om samen even stil te staan.
  Het was een hele fijne ervaring. De sfeer van de boot, de heerlijke koffie de zuiderse lunch (op het dek!) maar vooral de expertise van de lesgevers maakte het voor ons een zeer waardevolle ervaring. We zijn er als team van gegroeid en we zijn nog niet uitgeleerd! Door praktische tools kunnen we de komende tijd aan de slag en hebben we geleerd dat stilstaan vooruitgaan is!

  Wies Arts - vzw Kinderopvang Leuven - 30/11/2018

 • reBoot

  reBoot

  On a boat!

  Erg leuke nautische locatie voor team dagen of 'gewoon-eens-elders-vergaderen'.
  Goede ontvangst met een top ontbijt erbij!

  jo Vanpaeschen - BRobots - 27/11/2018

Kookworkshop

Zoek je 'kookworkshop'? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.nl vind je maar liefst eventleveranciers om je hierbij te helpen. Deze eventbedrijven helpen je graag bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in Nederland.

Kookworkshop: alles op één pagina

Wij hebben alle leveranciers van kookworkshop op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als kookworkshop, kookworkshops, workshop koken, kook workshop, sushi kookworkshop, kook workshops, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.nl terecht.

Eventbedrijf aanmelden

Je kan zelf gratis een bedrijf toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar kookworkshop.

Tags: kookworkshops, workshop koken, kook workshop, sushi kookworkshop, kook workshops, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!