Feestzaal Huren In Amsterdam

Stop met zoeken om een feestzaal in Amsterdam te huren. Op deze pagina vind je leveranciers die een feestzaal in Amsterdam verhuren. Vergelijk ze en maak een keuze.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'feestzaal huren in Amsterdam'.
 • UNLP Zaalhuur Amsterdam

  UNLP Zaalhuur Amsterdam

  Vaste Huurder

  De eerste keer waren wij al enorm enthousiast over de ruimtes van UNLP, vanwege de fijne en open sfeer, de lichte ruimtes, de toegankelijkheid en enorme behulpzaamheid.
  De prijs-kwaliteit verhouding is super en we hebben iedere keer weer geweldige reacties van onze deelnemers. Een absolute aanrader!

  Jaap Hulsmann - 16/08/2017

 • UNLP Zaalhuur Amsterdam

  UNLP Zaalhuur Amsterdam

  4-daagse Access Consciousness Class met Dr.Anthony Mattis

  Gave Venue, mooie ruimtes, goed verzorgd en aardige mensen! Veel mogelijkheden en echt een aanradertje. Wij komen zeker terug.

  Anita Loos - DeOase - 30/07/2017

 • UNLP Zaalhuur Amsterdam

  UNLP Zaalhuur Amsterdam

  Greet location

  Lovely light and bright location! We especially enjoy having a kitchen and big seating area for lunch. Staff is wonderful to work with, always accomodating and responsive.

  Jennifer Walker - JJ Doula Training and Spinning Babies - 13/07/2017

 • UNLP Zaalhuur Amsterdam

  UNLP Zaalhuur Amsterdam

  Vriendelijke prijs

  Regelmatig gebruiken wij de zalen van UNLP voor het geven van EHBO-cursussen. Eenvoudig geregeld en een vriendelijke prijs.

  EHBO cursussen Nederland EHBO - EHBO cursussen Nederland - 12/07/2017

Feestzaal Huren In Amsterdam

Op zoek naar een feestzaal in Amsterdam? eventplanner.nl helpt je verder. Op deze pagina vind je onmiddellijk een feestzaal in Amsterdam. Er is enorm veel keuze, zoals je ziet. Vergelijk, hak de knoop door en maak van jouw evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie of feestzaal in verhuur!

Feestzaal in Amsterdam huren - onze tips

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een feestzaal in Amsterdam. Nu niet meer. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een lijst van iedereen die een feestzaal in Amsterdam aanbiedt. Voor 'feestzaal in Amsterdam' hebben we momenteel alternatieven.

Feestzaal in Amsterdam, feestzaal amsterdam, zaalhuur amsterdam, zaalverhuur amsterdam, feestlocatie amsterdam, feestzalen amsterdam, ... wat je ook zoekt, je kan altijd bij eventplanner.nl terecht. Wij maken het organiseren van een evenement en het zoeken naar de geschikte eventlocatie verrassend makkelijk.

Jouw locatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw feestzaal in Amsterdam in de kijker.

Tags: feestzaal amsterdam, zaalhuur amsterdam, zaalverhuur amsterdam, feestlocatie amsterdam, feestzalen amsterdam, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!