header

Vormingscentrum

Zoek je 'vormingscentrum'? Op onze website vind je toeleveranciers die vormingscentrum aanbieden in Nederland. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.73/10. Gebaseerd op 58 reviews over bedrijven in de categorie 'vormingscentrum'.
 • Ecco La Luna

  Ecco La Luna

  samenwerking met Ecco La Luna was TOP !

  Als eventplanner organiseer ik jaarlijks een beurs voor mijn klant. Daarbij zoeken we steeds naar leuke animatie om de bezoekers. Een done-workshop leek ons leuk ... en dit was een schot in de roos. Ieder kent het wel maar weinigen hadden er al mee gewerkt. De medewerkers van Ecco la Luna waren zeer professioneel, gemoedelijk en spontaan. Dit zorgde voor een leuk contact met de bezoekers en mede daardoor is iedereen wat langer op de beurs blijven rondhangen ! Opzet gelukt ! Dank je wel Team Ecco La Luna en zeker tot een volgende keer ! Marjan Event-Connect

  Marjan Van den Eynde - Event Connect - 16/04/2020

 • Ecco La Luna

  Ecco La Luna

  Leuk!

  Leuke teambuilding voor een kleine groep. Veel kunnen lachen en bewegen tegelijk.
  Alleen jammer dat opdrachten niets te maken hadden met de locatie. Dat had het nog beter gemaakt!

  Mundo Martens - Oxfam-Solidariteit vzw - 13/12/2019

 • Ecco La Luna

  Ecco La Luna

  spy game

  heel leuk, goede sfeer

  Patrick Maes - Oxfam - 09/12/2019

 • Ecco La Luna

  Ecco La Luna

  Super good

  We had our teambuidling last Thursday and it was very good. I can only recommand it!

  Laura Vierset - Oxfam Solidarité - 09/12/2019

Vormingscentrum

Zoek je 'vormingscentrum'? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je maar liefst eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze bedrijven helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in Nederland.

Vormingscentrum: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor vormingscentrum in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als vormingscentrum, vorming, vormingen, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.nl terecht.

Eventbedrijf aanmelden

Je kan zelf kosteloos een leverancier toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar vormingscentrum.

Tags: vorming, vormingen, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties