header

Akoestisch

Zoek je 'akoestisch'? Op deze pagina vind je leveranciers die akoestisch aanbieden in Nederland. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 17 reviews over bedrijven in de categorie 'akoestisch'.
 • PassePartoe

  PassePartoe

  Heerlijk!

  Wij hadden PassePartoe uitgenodigd op het 50 jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Hun optreden was "heerlijk". Leuke, herkenbare nummers. Ambiance, zonder moeite, werden de gasten meegesleept in het enthousiase van deze mensen. Niets ook dan lovende kritiek van de genodigden. Een absolute aanrader!

  Leen De Clercq - 30/09/2019

 • PassePartoe

  PassePartoe

  PassePartoe op KWB ledenfeest

  Net zoals vorig jaar heeft dit kwartet onze feestmaaltijd op een toffe en ludieke manier opgevrolijkt. Een aanrader!

  François Vernaillen - KWB Grimbergen - 29/09/2019

 • PassePartoe

  PassePartoe

  Optreden PassePartoe Femma Zele

  Het optreden was echt geweldig!! Iedereen die er was vond het subliem, iedereen heeft er van genoten en zong mee met stem en lichaam! De groep kan perfect inspelen op de reacties van de mensen met hun liedjes en muziek. Dat ze aan tafel komen zingen en niet statisch blijven staan vooraan de zaal is echt een meerwaarde. Het was echt een supergoed optreden, zeker voor herhaling vatbaar!

  Lu De Beule - Femma Zele kouter - 17/09/2019

 • PassePartoe

  PassePartoe

  Passepartoe - 1 mei Leuven

  PassePartoe is ondertussen al bijna een vaste waarde geworden op onze 1 mei activiteit te Leuven. Al meerdere jaren zorgen zij voor een leuke en gezellige sfeer bij ons publiek en brengen zij ons volksfeest Pleinafair op gang. Op verzoek brengen deze muzikanten leuke covers en zorgen daardoor voor de nodige ambiance. Een mooi professioneel muzikaal team waar je op kan rekenen !

  Karine Poncelet - Pleinafair Leuven - 17/09/2019

Akoestisch

Zoek je 'akoestisch'? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je maar liefst toeleveranciers om je hierbij te helpen. Deze eventleveranciers helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement, feest of congres in Nederland.

Akoestisch: een handig overzicht

Wij hebben alle leveranciers van akoestisch in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als akoestisch, akoestische muziek, akoestisch entertainment, akoestische gitaren, akoestische, akoestisch trio, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.nl terecht.

Bedrijf aanmelden

Je kan zelf gratis een firma toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar akoestisch.

Tags: akoestische muziek, akoestisch entertainment, akoestische gitaren, akoestische, akoestisch trio, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!