Vuurshow

Zoek je 'vuurshow'? Op deze pagina vind je eventbedrijven die vuurshow aanbieden in Nederland. Zo wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'vuurshow'.
 • Aerial Art - Magical Air Theatre

  Aerial Art - Magical Air Theatre

  De bedreigde zwaan van Asselijn en de gouden figuur uit de Nachtwacht tot leven gebracht!

  Lieve Simone, lieve Axel, Hoe gaat het met jullie, alles weer tot rust gekomen na de geweldige show afgelopen week? Ik moet zeggen dat ik nog steeds 'very thrilled' ben met het resultaat van het evenement. Alles verliep op rolletjes en de feedback van de gasten is zeer goed geweest. Sommigen beweerden dat dit het beste gala diner ooit was in de 48 jarige geschiedenis van dit evenement. Dat is nogal een compliment, nietwaar? De show 'WONDERLAND' heeft absoluut bijgedragen aan het succes van de avond en ik wil jullie nogmaals bedanken. De hele aanpak van jullie bedrijf is zeer professioneel, creatief en kwaliteit van het hoogste niveau. De details zoals uitgewerkt in de show en de kostuums waren prachtig. Luitenant Willem van Ruytenburg stapte als het ware uit het schilderij, evenals Jan Asselijns' bedreigde zwaan. AERIAL ART heeft voldaan aan de hoge normen van mijn cliënt en van de locatie, wat een grote prestatie is. Ik weet dat jullie een heleboel inspanningen hebben gezet ter voorbereiding van de show en de logistiek. Dit heeft zeker vruchten afgeworpen en ik zal AERIAL ART met genoegen aanbevelen aan toekomstige klanten.

  Marischka Konings - MK Producties, congress agency - 12/06/2017

 • Aerial Art - Magical Air Theatre

  Aerial Art - Magical Air Theatre

  Professioneel perfectionisme!

  Voor de 2e keer met Aerial Art gewerkt op zowel een interne als externe productlancering van de Zuid-Afrikaanse wijn Chardonnay Pinot Noir van Boschendal. Beide keren was het een enorm succes! Het team van Aerial Art is professioneel, denkt mee en leeft zich in in het product en het evenement. Men past zich goed aan aan de wensen van de opdrachtgever en de locatie. Tijdens het zakelijke event werd alles tot in de puntjes geregeld en met elkaar besproken en was het team ook flexibel wat betreft aanpassingen in het tijdschema. Vakkundige en ook vriendelijke mensen waar we heel fijn mee hebben gewerkt. Kortom; wat ons betreft absoluut voor herhaling vatbaar, want er zijn vele mogelijkheden voor shows op maat.

  - 09/06/2017

 • Aerial Art - Magical Air Theatre

  Aerial Art - Magical Air Theatre

  True Art

  Voor een groot KLM crew event welke de afdeling Inflight Retail & Media jaarlijks organiseert en welke volledig gesponsord is door KLM’s food & beverage leveranciers en de inflight sales leveranciers, waren we op zoek naar een spectaculaire openingsact. Het thema van het event was 'De Parade' en de sfeer die we wilden neerzetten was een surrealistische droomwereld. Simone Heitinga was vanaf de eerste ontmoeting heel meedenkend, creatief en was heel behulpzaam in het op maat maken van de openingsact. Zij heeft samen met haar artiesten een adembenemend mooie show gegeven welke werd begeleid door prachtige live muziek en zang. Ik zie Simone en AERIAL ART als baanbrekend in het neerzetten van acrobatische kunst, die de platgetreden paden ver achter zich laat en iets werkelijk unieks neerzet.

  John Linssen - KLM - 22/05/2017

Vuurshow

Zoek je 'vuurshow'? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je maar liefst eventleveranciers om je hiermee te helpen. Deze leveranciers helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement of bedrijfsfeest in Nederland.

Vuurshow: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor vuurshow in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als vuurshow, vuur show, vuurshows, fireshow, fire show, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.nl aan het juiste adres.

Eventbedrijf aanmelden

Je kan zelf kosteloos een eventbedrijf toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar vuurshow.

Tags: vuur show, vuurshows, fireshow, fire show, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!