Belgie

Op zoek naar 'belgie'? In onze database vind je alle leveranciers die belgie aanbieden in Nederland. Lees de talrijke reviews van de beste 'belgie'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

No Photo Available

Hampshire Hospitality & Leisure

Schrijf review Hilversum

Hampshire is een hotelgroep met ruim 50 unieke hotels in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk en de Nederlandse Antillen. Golf, beauty, natuur, sportief, culinair, cultureel en allen sfeervol.

Smartom bv

Smartom bv

Schrijf review Kasterlee

Smartom bvba is een jong en dynamisch productiebedrijf voor zowel corporate events, festivals, fuiven als andere feesten.

Live Impact | Eventmarketing

Live Impact | Eventmarketing

Schrijf review 's-Hertogenbosch

Bedrijven schakelen ons in om hun evenementen en campagnes leuker en effectiever te maken. Klinkt simpel, maar daar is goed over nagedacht.

Karikaturist Wil - Studio WLT

Karikaturist Wil - Studio WLT

6 reviews Waalre

Ik ben al een heel aantal jaren met veel enthousiasme actief als karikaturist/sneltekenaar, op allerlei soorten evenementen, beurzen, (bedrijfs)feesten, borrels, bruiloften, markten etc.

No Photo Available

Loki Creative

Schrijf review Soest

Loki Creative is een kleine onderneming die is gespecialiseerd in het geven van workshops voor vrijgezellenfeesten, speciaal voor vrouwen.

No Photo Available

Eventief

Schrijf review Kerkrade

Eventief is Peggy Michiels & Tanja Schroeder. Twee gedreven professionals die hun sporen in de evenementenwereld ruimschoots hebben verdiend.

Meer resultaten wereldwijd

No Photo Available

Outdoor Centre

Schrijf review Nadrin/Houffalize

De schoonheid en de kalmte van de Ardennen en de inzet van onze instructeurs zijn redenen waarom bedrijven, groepen en particulieren de weg naar het Outdoor Centre vinden voor het organiseren van teamtrainingen en activiteiten: kajak, raften, mountainbike

Discover Belgium

Discover Belgium

Schrijf review Brussel

Are you looking for a 'fun' activity to be shared during a networking event with your clients or a teambuilding? Discover Belgium will help you by planning and organising your perfect event!

Uniglobe SouthWest Travel

Uniglobe SouthWest Travel

Schrijf review Roeselare

UNIGLOBE SouthWest Travel werkt een voorstel op maat uit voor uw incentives, teambuilding activiteiten, groepsreizen, meetings, congressen, evenementen voor uw medewerkers of klanten.

Astoria Hotel Ghent

Astoria Hotel Ghent

Schrijf review Gent

Welkom in Hotel Astoria Gent! Met zijn 18 kamers, die variëren van klassieke tot luxe kamers, biedt Hotel Astoria u de perfecte keuze voor een zeer aangenaam verblijf in Gent. Voor residentiële seminaries of workshops.

Newport Foodies

Newport Foodies

Schrijf review Nieuwpoort

Evenement in het vooruitzicht? NewPort Foodies staat u vanaf het begin bij met raad en daad en bouwt zo mee aan de sfeer en succes van een congres, meeting of personeelsfeest.

No Photo Available

SIPS

Schrijf review Antwerpen

Sips Bar, een trendy cocktailbar op het Zuid te Antwerpen; worldwide catering, het organiseren van cocktailparties; Take-away services, het leveren van kant-en klare cocktails en de consultancy-activiteiten en workshops

No Photo Available

Mountain Network

Schrijf review Arnhem

Mountain Network is al 25 jaar actief in de klim-, buiten- en bergsport. Met die jarenlange ervaring hebben wij in onze klimcentra in Nederland en outdoorcentrum in de Ardennen diverse arrangementen ontwikkelt.

No Photo Available

Edco Transport

Schrijf review Gistel

Sneltransport Edco is een professioneel en dynamisch express – en transportbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het sneltransport zowel nationaal als internationaal.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'belgie'.

Karikaturist Wil - Studio WLT

Karikaturist Wil - Studio WLT

Vriendelijk en TOP kwaliteit

|Shane Ekendahl (IT1)|18/01/2023

Het was een enorm fijne samenwerking met Wil. Ondanks een krappe tijdspanne is Wil erin geslaagd om al onze medewerkers digitaal te kunnen vastleggen in een karikatuur van TOP-kwaliteit. Onze werknemers zijn meteen herkenbaar met een humoristisch tintje, maar ook een zeer professionele uitstraling.
Kort, een topper om mee samen te werken.

Karikaturist Wil - Studio WLT

Karikaturist Wil - Studio WLT

Perfect voor elk evenement!

|Eelco Vos (eToro)|10/11/2022

Wil was aanwezig voor ons business evenement op de BeleggersFair.
Hij was deel van het grote succes deze dag. Mensen waren super enthousiast om deze unieke feature aangeboden te krijgen.
Wil was super professioneel, en natuurlijk talentvol met de karikaturen.
Top gedaan, voor herhaling vatbaar!

Karikaturist Wil - Studio WLT

Karikaturist Wil - Studio WLT

Bruiioft

|Frans Frankort|04/11/2022

Op onze bruiloft heeft Wil tijdens het taart eten en de borrel voor de gasten karikatuur tekeningen gemaakt. Deze vielen erg in de smaak bij alle gasten, zodat we het diner zelfs iets later begonnen om mensen de gelegenheid te geven ook een tekening te krijgen.

Karikaturist Wil - Studio WLT

Karikaturist Wil - Studio WLT

Echte aanrader voor je feest!

|Natascha Jansink (Nvt)|29/09/2022

De tekeningen van Wil op bierviltjes op ons 12,5 jarig huwelijkfeest waren een heel groot succes! Mooie, sprekende tekeningen met humor maar wel respectvol weergegeven. Onze gasten en wij hebben genoten! Daarbij is Wil een heel aardig en betrouwbaar mens waar je fijn afspraken mee kan maken. Hij denkt heel proactief mee en snapt wat er nodig is om van een feest een echt feest te maken. Een echte aanrader!

Belgie

Zoek je naar 'belgie' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je maar liefst 14 bedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in Nederland.

Belgie: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor belgie op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor services als belgie, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op eventplanner.nl terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Link aanmelden

Voeg zelf gratis een bedrijf toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar belgie. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: ...

Artikels

Ook evenementen kunnen terug in België

Ook evenementen kunnen terug in België

Het Overlegcomité in België schroeft de regels voor de cultuursector, bioscopen én evenementen terug naar de situatie van voor 22 december. Dit na de uitspraak van de Raad van State dinsdag.

Strengere coronaregels voor evenementen in België

Strengere coronaregels voor evenementen in België

Het Overlegcomité heeft een reeks coronaregels op het vlak van sport, culturele evenementen en (hoger) onderwijs in lijn gebracht met alarmniveau 4.

Grootste personeelsfeest van België

Grootste personeelsfeest van België

Cum Laude organiseerde het grootste personeelsfeest van België voor het 60-jarig bestaan van Familiehulp.

Uitbreiding Van der Maarel Sfeermeesters in België

Uitbreiding Van der Maarel Sfeermeesters in België

Vanaf 1 januari 2014 wordt het Belgische team van Van der Maarel Sfeermeesters uitgebreid met een nieuwe Sales Agent. Isabelle Depauw zal vanaf 2014 het nieuwe gezicht worden voor de Belgische eventbranche.

Tijdelijke werkloosheid evenementensector in België uitgebreid

Tijdelijke werkloosheid evenementensector in België uitgebreid

Minister van Werk heeft het systeem van tijdelijke werkloosheid voor artiesten versterkt. Bovendien wordt de tijdelijke werkloosheid uitgebreid tot de evenementensector.

Efteling start event service België

Efteling start event service België

Met het oog op een verdere internationalisering levert de Efteling vanaf nu ook evenementendiensten specifiek aan Belgische bedrijven.

België is MICE bestemming van het jaar

België is MICE bestemming van het jaar

Het beste land om je meetings, incentives, conferences en events te organiseren is België. Dat bleek op de MICE & Travel Fair in Amsterdam waar België is uitgeroepen tot MICE bestemming van het jaar.

België en Nederland verbieden evenementen

België en Nederland verbieden evenementen

De Belgische Nationale Veiligheidsraad (NVR) raadt met klem aan om grote indoor evenementen te verbieden in maart, om de verspreiding van het coronavirus te vertragen. In Nederland is er een verbod op evenementen in Brabant.

Geen evenementen in België voor 30/6

Geen evenementen in België voor 30/6

Alle evenementen - cultureel, toeristisch, sportief - blijven verboden tot en met 30 juni. "Voor de zomer is er geen terugkeer naar de normaliteit", waarschuwde premier Sophie Wilmès vandaag op de persconferentie.

Zo werkt de coronabarometer voor evenementen in België

Zo werkt de coronabarometer voor evenementen in België

Het Overlegcomité in Belgie heeft de coronabarometer goedgekeurd. De barometer moet de eventsector meer perspectief geven. De maatregelen gaan in op vrijdag 28 januari onder code ROOD.