header

Voorstelling

Zoek je 'voorstelling'? Op deze pagina vind je bedrijven die voorstelling aanbieden in Nederland. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 8.8/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'voorstelling'.
 • Humor in Bedrijf

  Humor in Bedrijf

  Niet te beroerd een paar heilige huisjes omver te werpen

  Humor in Bedrijf presenteerde – voor een enthousiast publiek – een vlekkeloos lopend programma over veranderen. De acteurs houden ons met humor en venijn een spiegel voor en zijn niet te beroerd een paar heilige huisjes omver te werpen.

  Cees Stam - Eigen Haard - 20/01/2019

 • Humor in Bedrijf

  Humor in Bedrijf

  Een aanrader: energiek, bruisend en niet belerend.

  Heel belangrijk dat ze de info die we hebben gegeven, goed hebben verwerkt en het zat op het goede level. Fijn samengewerkt te hebben. Humor en serieus wisselen elkaar goed af. Brengen iets teweeg, zetten mensen aan het denken.
  Scholen in de Kunst, Amersfoort

  Hendrik Jan Houtsma - Quintus - 18/01/2019

 • Humor in Bedrijf

  Humor in Bedrijf

  Humor in Bedrijf scoort!

  Wij geven jullie een 9. Het effect van de workshop overtreft de verwachtingen; onze mensen zijn er nog steeds mee “bezig” en zijn nog steeds zeer enthousiast. Wij zouden Humor in Bedrijf aanbevelen aan andere organisaties omdat het een professionele organisatie is die de doelstellingen die je geeft wil begrijpen en beheersen en op die manier slaagt in de opdracht.
  Van der Endt-Louwerse

  carine Thys - van der Endt-Louwerse - 16/01/2019

 • Humor in Bedrijf

  Humor in Bedrijf

  Van serieus thema naar meer lucht in de tent!

  Ik was best bang, dat de zaal niet goed op gang zou komen, maar echt, wat kunnen jullie fijn porren tot men loskomt! Het resultaat is naar mijn idee, dat in vergelijking tot eerdere jaren er na de voorstelling meer gedeeld en met elkaar gesproken werd, men was losser! Goed ingeleefd, van serieus thema naar iets meer lucht in de tent zonder het thema uit het oog te verliezen. Jullie hebben de gasten op een humoristische wijze meegenomen in het thema duurzame inzetbaarheid. Jullie dagen uit, zetten aan tot denken en leren mensen zaken humoristischer te bekijken.
  Care2Care

  Marja van Schoneveld - Care2Care - 16/01/2019

Voorstelling

Zoek je 'voorstelling'? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je maar liefst toeleveranciers om je hierbij te helpen. Deze eventleveranciers helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in Nederland.

Voorstelling: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor voorstelling op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als voorstelling, voorstellingen, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.nl aan het juiste adres.

Bedrijf toevoegen

Je kan zelf kosteloos een firma toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar voorstelling.

Tags: voorstellingen, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!