header

Inflatables

Op zoek naar 'inflatables'? Op deze pagina vind je leveranciers die inflatables aanbieden in Nederland. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.4/10. Gebaseerd op 10 reviews over bedrijven in de categorie 'inflatables'.
 • V-Formation

  V-Formation

  All play and no work!

  Met ons topteam van 14 mensen hebben we een dagje Office Olympics gedaan. Goed georganiseerd en iedereen tevreden aan het eind van de dag. Jong en oud heeft er van genoten. V-formation wordt warm aanbevolen!

  Lodewijk Kiekens - Timfin - 24/09/2018

 • V-Formation

  V-Formation

  Work incentive

  The incentive went really well, V formation answered to all of my questions; and this even with last minute changes.
  We did a Devil's run, Highland games and bubble soccer. It was really appreciated by the team and we spend a really good time.
  Thanks!

  Florie Manil - Huxley - 10/09/2018

 • V-Formation

  V-Formation

  Schitterende teambuilding in Schots thema !

  Wij deden in juli een voormiddag Highland games met ons team en zijn enorm positief ! Alles was tot in de puntjes geregeld en georganiseerd. Een dikke duim voor V-formation & bedankt voor de geslaagde voormiddag !
  Locas keukens maatkasten totaalinrichting is een tevreden klant.

  Ann-Sophie Loontjens - LOCAS keukens maatkasten totaalinrichting - 06/08/2018

 • V-Formation

  V-Formation

  V-formation als teambuilding = succes!

  Vorig jaar alsook dit jaar hebben wij als bedrijf ervoor gekozen om opnieuw samen te werken met V-formation om onze sportactiviteit in te kleden. Opnieuw was het een groot succes!
  Ze luisteren waar vraag naar is en maken er een mooi geheel van. Alle communicatie en opvolging voorloopt ook steeds vlot.
  Het is gewoon veel plezier en lachen!

  Joke Elias - 19/07/2018

Inflatables

Op zoek naar 'inflatables'? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je niet minder dan leveranciers om je hiermee te helpen. Deze bedrijven helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement of bedrijfsfeest in Nederland.

Inflatables: een handig overzicht

Wij hebben alle leveranciers van inflatables op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als inflatables, inflatable, inflatable tent, inflatable dome, inflatable marquee, inflatables op maat, opblaasbare games, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.nl terecht.

Link aanmelden

Je kan zelf kosteloos een firma toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar inflatables.

Tags: inflatable, inflatable tent, inflatable dome, inflatable marquee, inflatables op maat, opblaasbare games, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!