Alle feestzalen in Dottenijs op een rij

De beste feestzalen in Dottenijs vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 10+ unieke feestzalen in Dottenijs. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Goed ten Houte

Schrijf review Kortrijk (7.2 km)

Goed ten houte is de locatie voor al uw feesten en evenementen.

No Photo Available

Hostellerie Klokhof

Schrijf review Kortrijk (8.1 km)

18° Eeuwse gerenoveerde hoeve. Een unieke feestzaal in Kortrijk.

Kinepolis Kortrijk

Kinepolis Kortrijk

Schrijf review Kortrijk (8.4 km)

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Kortrijk, ideaal gelegen (ook ten opzichte van Frankrijk) en makkelijk bereikbaar? Dan moet je beslist de troeven van Kinepolis Kortrijk ontdekken.

Kortrijk Xpo Meeting Center

Kortrijk Xpo Meeting Center

Schrijf review Kortrijk (8.6 km)

U organiseert binnenkort een congres, een productlancering of modeshow? Kortrijk Xpo Meeting Center biedt u het perfecte infrastructurele kader.

AGB BUDA

AGB BUDA

Schrijf review Kortrijk (11.3 km)

Event-huis Kortrijk is hét aanloopadres als je op zoek ben naar een bijzondere plek voor jouw evenement. Je kan bij ons terecht voor alle infrastructuur op he Buda-eiland (Budascoop, Oranjerie, ...) én voor de Evenementenhal Depart op Kortrijk Weide.

Cortina Feestzaal

Cortina Feestzaal

Schrijf review Wevelgem (11.5 km)

Cortina biedt een indrukwekkende feestinfrastructuur met diverse zalen, wintertuin en tuinen.

Feestzalen Vaernewijck

Feestzalen Vaernewijck

Schrijf review Kuurne (14.7 km)

Onze familiezaak is gespecialiseerd in een persoonlijke aanpak van uw sfeervol feest, verzorgde receptie of professionele meetings.

Lystoire bvba

Lystoire bvba

Schrijf review Bavikhove (15.1 km)

In lystoire kunt u terecht voor al uw evenementen. Deze karaktervolle villa is gelegen in de Leiestreek en beschikt over 2 zalen elk voor maximum 120 personen en privacy gegarandeerd.

Domein Maelstede

Domein Maelstede

Schrijf review Kuurne (15.6 km)

Huis Van Wonterghem en Maelstede zijn de ideale plaatsen voor de meest uiteenlopende events: recepties, personeels- en bedrijfsfeesten, seminaries, presentaties, productvoorstellingen, modeshows en conferenties.

Ballroom

Ballroom

Schrijf review Waregem (19.2 km)

Ballroom, het catchy eventbureau voor al uw events! Zoekt u enkel een locatie of wenst u de totale organisatie van uw event van A tot Z? Een particulier feest of een bedrijfsevent? Wij helpen u graag verder.

Top feestzalen in Dottenijs

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de feestzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste feestzalen in het centrum van Dottenijs? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle feestzalen in Dottenijs dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte feestzaal in het centrum van Dottenijs

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Dottenijs. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een feestzaal boeken in het centrum van Dottenijs was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze feestzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Dottenijs, Evenementenlocaties in Dottenijs, Trouwlocaties in Dottenijs, Vergaderzaal in Dottenijs

Jouw feestzaal in Dottenijs toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Dottenijs. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: