Kortrijk Xpo Meeting Center

Kortrijk Xpo Meeting Center

  • Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk, België

U organiseert binnenkort een congres, een productlancering of modeshow en dit alles in een veilige en Coronaproof omgeving? Kortrijk Xpo Meeting Center biedt u het perfecte infrastructurele kader. Uiteraard troffen we de nodige maatregelen om uw event in alle veiligheid te laten verlopen – van een wastafel aan de inkom tot looplijnen op de grond, de nodige handgels aan elke zaal, welkomdesks met plexi shields en elleboogklinken. Aan alles werd gedacht. Koppel hieraan onze niet aflatende passie voor verfijnde catering en flexibele service en uw Coronaproof event wordt gegarandeerd een waar succes!

 

1. Vlotte bereikbaarheid

Op slechts 2 minuten van de afrit van de E17, weg van alle drukke verkeersaders vindt u het moderne complex Kortrijk Xpo Meeting Center. Eens ter plaatse zorgt de ruime parking van 2.500 wagens ervoor dat u moeiteloos vlakbij een parkeerplaatsje vindt.

 

2. ‘Coronaproof’ infrastructuur

Ziet u het groots of houdt u het liever gezellig, Kortrijk Xpo Meeting Center heeft voor u de juiste aangepaste ruimte en dit volgens de opgelegde social distancingregels. De strakke en smaakvolle lobby met wastafel aan de inkom zorgt ervoor dat uw gasten zich onmiddellijk welkom voelen in een veilige omgeving. De 4 MC-zalen zijn modulair en worden volledig aangepast aan uw noden en de geldende Coronamaatregelen. Zaal XXL is met haar 2000 m² en haar doorgedreven functionaliteit dan weer perfect voor een startende beurs, een modeshow, congres, productvoorstelling.. De technische troeven van deze zaal kunnen niet genoeg benadrukt worden; de flexibele verduistering, de volwaardige opbouwpoort, de in hoogte en lichtsterkte verstelbare lichtarmaturen en de full ondersteuning van onze technische partner zorgt ervoor dat uw event zowel fysiek als digitaal kan plaatsvinden. Volstaat 2000 m² niet voor het project dat u in gedachten had? Geen nood, door de synergie met de aanpalende Xpo hallen, vindt u steeds de nodige ruimte voor uw Coronaproof event!


3. Flexibele service en fijne catering

Onze medewerkers denken met u mee in het hele traject van conceptbepaling tot het eigenlijke event. Wij werken een cateringvoorstel uit op uw maat en budget volgens de gangbare hygiënenormen. Door nauw overleg slagen we er steevast in van uw event een succes te maken!


Kortrijk Xpo Meeting Center – creating meaningful connections.

Reviews over Kortrijk Xpo Meeting Center

Er zijn (nog) geen reviews over Kortrijk Xpo Meeting Center. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Kortrijk Xpo Meeting Center

Wifi

gratis 

Aantal personen

10 - 1000 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

Omgeving

vlakbij snelweg 

Catering locatie

vrij van catering 

eigen catering locatie 

Faciliteiten

airco 

blackbox 

geluidsinstallatie 

projectie