header

Evenementenlocaties in Rossum

De beste evenementenlocaties in Rossum vind je op eventplanner.nl. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Rossum!

Evenementenlocaties in Rossum

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

No Photo Available

Kasteel Ammersoyen

Schrijf review 1.3 km
Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Schrijf review 6 km

Al jaren bewijst de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, als één van de grootste evenementenlocatie, dat de grootte van een locatie niet ten koste hoeft te gaan van gastvrijheid en een prettige sfeer.

1931 Congrescentrum Brabanthallen

1931 Congrescentrum Brabanthallen

Schrijf review 6.3 km

Elke steen van 1931 Congrescentrum Brabanthallen ademt historie. Anno nu is 1931 een markant, sfeervol en modern congrescentrum in 's-Hertogenbosch.

Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central

Schrijf review 7.6 km

Golden Tulip Hotel Central, gelegen in hartje centrum van 's-Hertogenbosch, beschikt over diverse multifunctionele vergaderzalen en feestzalen. De zaalopstelling en inrichting is geheel af te stemmen op uw wensen voor uw bijeenkomst, vergadering, seminar,

No Photo Available

Theater aan de Parade

Schrijf review 8 km
Autotron Rosmalen

Autotron Rosmalen

Schrijf review 12.4 km

Autotron Rosmalen is een geliefde evenementenlocatie in een natuurlijke omgeving met een grote keuze aan mogelijkheden voor binnen- én buitenevenementen.

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

Schrijf review 13.2 km

Het kasteel 'De Ruwenberg' dateert uit de 14e eeuw en is gelegen in een bosrijke, inspirerende en rustgevende omgeving.

No Photo Available

Hotel NH Waalwijk

Schrijf review 16 km

Het hotel heeft 7 moderne vergaderruimten voor 2 tot 150 personen. We zijn gewend om formele vergaderingen en brunches te organiseren, maar ook grootschalige conferenties en bedrijfsfeestjes.

Efteling

Efteling

Schrijf review 17.4 km

Efteling Meeting & Events, een blijvende herinnering voor uw gasten.

No Photo Available

Cultureel Centrum 't Spectrum

Schrijf review 19.2 km

No Photo Available

Evenementenhal Gorinchem

Schrijf review 19.3 km

Evenementenlocaties in Rossum

Ben je op zoek naar een evenementenlocatie in Rossum? eventplanner.nl helpt je verder. In onderstaande overzicht vind je meteen alle evenementenlocaties in Rossum (Nederland). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Rossum

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een evenementenlocatie in Rossum. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle evenementenlocaties in de buurt van Rossum. Voor 'evenementenlocatie Rossum' hebben we momenteel 11 opties.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de kijker.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Gelderland, Congreslocatie in Rossum, Feestzalen in Rossum, Trouwlocaties in Rossum, Vergaderzalen in Rossum

Filters

Sorteer op afstand

Rond Rossum

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties