Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

  • Diezekade 2, 5222 AK 's-Hertogenbosch, Nederland
  • vergunning (09/02/2017)

GROOTS EN GASTVRIJ

De Brabanthallen betekent voor velen ook een aangename ontmoeting met het fijne bourgondische leven van Brabant. Op loopafstand van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, de stad die zich kenmerkt door gastvrijheid. Het zal u niet verbazen dat juist deze karaktereigenschap ook bij de Brabanthallen zit ingebakken.

 

Sfeer en flexibiliteit

Al jaren bewijst de Brabanthallen dat de grootte van een locatie niet ten koste hoeft te gaan van gastvrijheid en een prettige sfeer. Het is zelfs één van de grootste locaties van het land - maar op het moment dat de bezoeker over de drempel stapt, is het vooral de sfeer van het evenement dat hem omhult. De Brabanthallen heeft zes flexibel te koppelen hallen en diverse zalen. Van al die ruimte kan elke vierkante meter op geheel eigen wijze worden aangekleed en ingericht. Die flexibiliteit zorgt ervoor dat een dance-event met vermaarde dj’s hier net zo op zijn plaats is als een internationale beurs, publieksevenement of sportevenement. De ligging van de stad ’s-Hertogenbosch is natuurlijk een groot voordeel: met diverse snelwegen, het openbaar vervoer op loopafstand en diverse hotels in de gezellige binnenstad is het een ideale evenementenlocatie.

 

Combinatiemogelijkheden te over

In totaal telt de Brabanthallen 44.000 vierkante meter, verdeeld over zes hallen en diverse zalen. Daarmee is de locatie geschikt voor evenementen en bijeenkomsten voor 500 tot 40.000 gasten. En met vier verschillende entrees kunnen er meerdere evenementen ongestoord naast elkaar plaatsvinden. Extra pluspunt is de directe koppeling met het monumentale 1931 Congrescentrum Brabanthallen: evenementen die uit een mix van verschillende programmaonderdelen bestaan, zijn dus geen enkel probleem.

 

Over Libéma

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is onderdeel van Libéma. Libéma is een van de grootste leisure concerns van Nederland. Libéma exploiteert meer dan 20 verschillende vakantieparken, attractieparken en beurs- en evenementlocaties verspreid over Nederland. Libéma is een partner voor organisatoren en werkt samen met hen aan het succes van de beurs, het congres, evenement, bedrijfsuitje of personeelsfeest!

 

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Er zijn (nog) geen reviews over Brabanthallen 's-Hertogenbosch. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Kenmerken Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Wifi

betalend 

Aantal personen

500 - 40000 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

Omgeving

vlakbij snelweg 

stad (centrum) 

Catering locatie

eigen catering locatie 

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten