header

Evenementenlocaties in Lisserbroek

De mooiste evenementenlocaties in Lisserbroek vind je op eventplanner.nl. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete evenementenlocatie in Lisserbroek!

Evenementenlocaties in Lisserbroek

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

C-Bèta

C-Bèta

Schrijf review 8.1 km
Claus Park Collection

Claus Park Collection

Schrijf review 10.4 km
CORPUS Congress Centre

CORPUS Congress Centre

Schrijf review 11.7 km

CORPUS is een unieke evenementenlocatie in de omgeving Leiden. Een met een boodschap waaraan u dankbaar de uwe kunt hangen. In elke organisatie draait het ten slotte om de mens. Een congres, beurs, presentatie, workshop of een feest.

ECC Leiden

ECC Leiden

Schrijf review 12.2 km

Het ECC Leiden is de nieuwste locatie in de Randstad als het gaat om grote evenementen, (meerdaagse-) congressen, beurzen, diners, feesten, openingen en productpresentaties. Goed bereikbaar, uitstekende catering, comfortabel overnachten en voldoende ruimt

No Photo Available

This is Gather bv

Schrijf review 12.5 km
Kunstfort bij Vijfhuizen

Kunstfort bij Vijfhuizen

Schrijf review 12.9 km

No Photo Available

Vogelpark Avifauna

Schrijf review 13.3 km
Expo Haarlemmermeer

Expo Haarlemmermeer

Schrijf review 13.3 km

Expo Haarlemmermeer biedt een onverwachte rust in de Randstad. Met de unieke glazen dakconstructie profiteert u van veel lichtinval tijdens uw evenement.

Hangaar2

Hangaar2

Schrijf review 13.7 km

Maak kennis met de unieke evenementenlocatie Hangaar2 op voormalig militair vliegveld Valkenburg in Katwijk. Een industriële hangaar van 2450m² die van elk evenement een geweldige belevenis maakt.

Van der Valk Hotel Haarlem

Van der Valk Hotel Haarlem

Schrijf review 14.3 km
Circuit Zandvoort

Circuit Zandvoort

Schrijf review 15.1 km

Het vernieuwde Circuit Zandvoort ademt pure racehistorie en behoort daarmee tot een van de meest aantrekkelijke en unieke evenementenlocaties van Nederland.

No Photo Available

Patronaat

Schrijf review 15.4 km

No Photo Available

BeachEvents

Schrijf review 15.7 km

No Photo Available

Lichtfabriek evenementen bv

Schrijf review 16.3 km

No Photo Available

Congressen & Evenementen Duinrell

Schrijf review 16.8 km
SugarCity Events

SugarCity Events

Schrijf review 19.4 km

SugarCity Events is dé evenementenlocatie van nu. Industrieel en rauw zoals de voormalige Suikerfabriek uit 1863, maar door het gedetailleerde industriële decor ook sfeervol.

Evenementenlocaties in Lisserbroek

Op zoek naar een evenementenlocatie in Lisserbroek? eventplanner.nl helpt je verder. In onderstaande overzicht vind je direct alle evenementenlocaties in Lisserbroek (Nederland). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte evenementenlocatie!

Huur een evenementenlocatie in Lisserbroek

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een evenementenlocatie in Lisserbroek. Kijk simpelweg op eventplanner.nl en je ziet onmiddellijk een lijst van alle evenementenlocaties in de buurt van Lisserbroek. Voor 'evenementenlocatie Lisserbroek' hebben we momenteel 16 alternatieven.

Jouw evenementenlocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw evenementenlocatie in de spotlight.

Relevante links: Evenementenlocaties in de provincie Noord-Holland, Congreslocatie in Lisserbroek, Feestzalen in Lisserbroek, Trouwlocaties in Lisserbroek, Vergaderzalen in Lisserbroek

Filters

Sorteer op afstand

Rond Lisserbroek

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties