header

Alle congreslocaties in Den Haag op een rij

De beste congreslocaties in Den Haag vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 18+ unieke congreslocaties in Den Haag for you. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste congreslocaties in Den Haag

Het Spaansche Hof

Het Spaansche Hof

Schrijf review Den Haag (0.5 km)
7AM

7AM

Schrijf review Den Haag (0.8 km)
Diligentia

Diligentia

Schrijf review Den Haag (1 km)
The Hague Conference Centre New Babylon

The Hague Conference Centre New Babylon

Schrijf review Den Haag (1.9 km)
Madurodam Events

Madurodam Events

Schrijf review Den Haag (2.5 km)
Fokker Terminal

Fokker Terminal

Schrijf review Den Haag (3.1 km)

De Fokker Terminal heeft zich ontwikkeld tot een congreslocatie met landelijke aantrekkingskracht. De oude vliegtuighangar biedt plaats aan een plenaire opstelling van 150 tot 1000 personen, gecombineerd met bijvoorbeeld een cateringplein of beursvloer.

AFAS Circustheater

AFAS Circustheater

Schrijf review Den Haag (3.9 km)
Evenementenlocatie De Pier Scheveningen

Evenementenlocatie De Pier Scheveningen

Schrijf review Den Haag (4.7 km)

No Photo Available

GIA Trade & Exhibition Centre

Schrijf review Den Haag (5.1 km)
De Broodfabriek

De Broodfabriek

Schrijf review Rijswijk (5.1 km)

De Broodfabriek Expo & Eventcenter is een verrassende aangeklede industriële evenement-, congres,- en beurslocatie met een uitstekende bereikbaarheid in de Randstad.

Kasteel de Wittenburg

Kasteel de Wittenburg

Schrijf review Wassenaar (5.9 km)

No Photo Available

Congressen & Evenementen Duinrell

Schrijf review Wassenaar (9.8 km)
Hangaar2

Hangaar2

Schrijf review Katwijk (13.4 km)

Maak kennis met de unieke evenementenlocatie Hangaar2 op voormalig militair vliegveld Valkenburg in Katwijk. Een industriële hangaar van 2450m² die van elk evenement een geweldige belevenis maakt.

No Photo Available

Dekker Zoetermeer Party & Businessevents

Schrijf review Zoetermeer (13.8 km)
ECC Leiden

ECC Leiden

Schrijf review Leiden (14.4 km)

Het ECC Leiden is de nieuwste locatie in de Randstad als het gaat om grote evenementen, (meerdaagse-) congressen, beurzen, diners, feesten, openingen en productpresentaties. Goed bereikbaar, uitstekende catering, comfortabel overnachten en voldoende ruimt

CORPUS Congress Centre

CORPUS Congress Centre

Schrijf review Oegstgeest (14.9 km)

CORPUS is een unieke evenementenlocatie in de omgeving Leiden. Een met een boodschap waaraan u dankbaar de uwe kunt hangen. In elke organisatie draait het ten slotte om de mens. Een congres, beurs, presentatie, workshop of een feest.

Landgoed Artihove/Vidaa

Landgoed Artihove/Vidaa

Schrijf review Bergschenhoek (19.4 km)
Van Nelle Fabriek Events

Van Nelle Fabriek Events

Schrijf review Rotterdam (19.5 km)

Top congreslocaties in Den Haag

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de congreslocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste congreslocaties in het centrum van Den Haag? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle congreslocaties in Den Haag dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte congreslocatie in het centrum van Den Haag

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Den Haag. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een congreslocatie boeken in het centrum van Den Haag was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze congreslocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatiein de provincieZuid-Holland, Evenementenlocaties in Den Haag, Feestzalen in Den Haag, Trouwlocaties in Den Haag, Vergaderzalen in Den Haag

Jouw congreslocatie in Den Haag toevoegen

Goed nieuws! Baad je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw congreslocatie toe aan dit overzicht met congreslocaties in Den Haag. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categorieën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties