Witti Group

Witti Group

  • Koeltorenlaan 9, 3550 Heusden Zolder, België

Verhalende catering

 

Lekker eten en drinken serveren dat smaakvol en toegankelijk is vinden wij vanzelfsprekend maar daarnaast voorzien wij ieder event van een Witti-touch. Wij zijn gepassioneerd door ons vak en creëren steeds een foodconcept met een hoek af, op maat van uw event. Onze evenementen stralen enthousiasme uit waarin we jouw gasten meenemen. De bijzondere mooie aankleding inspireert onze gasten.

 

Van food truck festivals tot sterrendiners en bedrijfsfeesten: met Witti hebben we alles in huis om je van je culinaire sokken te blazen. In je bedrijf, op één van onze vaste locaties of op een locatie die je zelf aanreikt.

 

Bovendien werkt Witti nauw samen met verschillende getalenteerde chef-koks. Chef-koks die hun strepen in de culinaire wereld reeds verdienden en die met ongelooflijk veel liefde de fijnste ingrediënten selecteren. Zo creëren we unieke momenten.

 

Wist je dat Witti jaarlijks meer dan 350 events in goede banen leidt, waarvan 150 in onze eigen locaties Watt17 en Villa Zwart Goud en 200 op locaties buiten Limburg. Daar zijn we best fier op. Een event of congres in jouw bedrijf of op een locatie naar keuze: het kan allemaal. Door onze eigen vloot van vrachtwagens en ruim assortiment feestmaterialen kunnen we grote flexibiliteit aan de dag leggen. 

 

Speel je zelf ook met een idee voor een event, maar zoek je nog naar de perfecte locatie in Limburg, Antwerpen of Brussel? Daag ons dan zeker uit! Wedden dat we je kunnen verbazen met één van de exclusieve locaties uit onze portfolio?

 

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Witti Group

Er zijn (nog) geen reviews over Witti Group. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Kenmerken Witti Group

Keuken
 
Catering type
 

Activiteiten Witti Group

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Limburg