KASTEEL FRUITHOF

Grandeur en authenticiteit met een eigenwijs karakter.

Verborgen parel in een groene oase van rust.


Het karaktervolle Kasteel Fruithof dateert uit de zestiende eeuw en zowel het gebouw als de koetshuizen, waarvan een in gebruik is als restaurant, en de feërieke vijver zijn gelegen in een groene oase van rust in Boechout, op een boogscheut van Antwerpen.

Kasteel Fruithof is het perfecte kader voor het hosten van uw event. Of u intiem wil dineren in een authentiek kader met vleugelpiano, wil vergaderen in een van de aparte meetingrooms, de nacht in wil dansen met vrienden of collega’s, of bij mooi weer gebruik wil maken van de tuin voor een stijlvolle ceremonie en receptie aan de magische vijver: Kasteel Fruithof heeft het allemaal.


Full service

Ons team biedt u een full service die garant staat voor een professionele en originele aanpak! We bedenken en realiseren spraakmakende totaalconcepten en houden de vinger aan de pols van de nieuwste trends om deze te vertalen naar originele en verrassende events.

We gaan met veel plezier aan de slag om van uw huwelijksfeest, teambuilding, meeting of zakelijk diner een magisch evenement te maken! Volledig op maat, overgoten met frisse ideeën en verfijnde catering, zodat u zorgeloos kan genieten van uw feest!

Het team is zeer communicatief, waardoor u steeds met elke vraag bij ons terecht kan. Wij zorgen steeds voor passende antwoorden die uw feest naar een volgend niveau tillen.


Infrastructuur

Door zijn verschillende kamers en prachtige tuin is het kasteel een uitermate flexibel inzetbare locatie, geschikte voor zakelijke en private events, gaande van 10 tot 300 gasten. 

Huwelijksfeesten, communie- en andere familiale-aangelegenheden, zakelijke meetings, productlanceringen of commerciële events, workshops, persvoorstellingen, ..... Onze prachtige zalen bieden een breed spectrum aan mogelijkheden en samen met ons eventteam zorgen we voor een passende setting voor elk event, zowel indoor als outdoor.


Eén van de grote troeven van Kasteel Fruithof is dat parkeren mogelijk is op het domein zelf. Gasten die met de fiets komen kunnen uiteraard hun fiets plaatsen aan het kasteel zelf.


Tailormade

Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, een efficiënte aanpak en nauw overleg tijdens het hele traject. Wanneer we een goed beeld hebben van uw ideeën en wensen voor uw evenement en onze gewenste rol daarin, werken wij het concept uit tot in het kleinste detail.


Culinair

Een kwalitatieve catering is essentieel voor een geslaagd evenement of feest. We zorgen voor een culinaire totaalbeleving met persoonlijke invulling. Of het nu gaat om een verrassende receptie, een conceptuele walking dinner of een galadiner op sterrenniveau, wij gaan niets uit de weg. Zo wordt elk evenement in het kasteel een op maat uitgewerkte beleving voor alle zintuigen.

In Kasteel Fruithof wordt het cateringluik steeds volledig in-house uitgewerkt.BUSINESS EVENTS


Classy meeting

In het kasteel kunt u in alle rust en comfort vergaderen met uw zakenrelaties, klanten of medewerkers. Wij zorgen voor drank en versnaperingen naar wens, en aansluitend voor een luxueuze receptie of stijlvol walking dinner. Alles is mogelijk en aanwezig, tot en met passende zaaltjes voor verkwikkende break-outs.

 

When business meets pleasure

Zakelijk is voor ons nooit synoniem met saai. Elk zakelijk event tillen we graag tot een hoger niveau. Gastronomische hapjes na een presentatie, een degustatiebuffet tijdens de persvoorstelling of een stijlvolle receptie als inleiding voor een productlancering. Muziek, sfeer, decoratie, … elk detail geven we een originele invulling.PRIVATE EVENTS


Huwelijksfeest

Dé mooiste dag van jullie leven! Die verdient een professionele ondersteuning in een prachtige locatie. We werken graag een concept uit dat volledig op jullie verhaal is geschreven en tot in de puntjes is uitgevoerd. De prachtige kasteeltuin met vijver in deze unieke omgeving geven een prachtig kader voor de mooiste fotoreportage.


Verjaardagsfeest

16, 21, 40 of 65, elke verjaardag is een goede reden om samen met vrienden en familie te vieren. En dat geldt ook voor een huwelijksverjaardag. Denkt u aan een dansfeest of eerder aan een klassevolle gastronomische avond? U beslist en wij doen de rest…


Babyborrel

De geboorte van een kind is een unieke en blije gebeurtenis. De ideale gelegenheid om familie en vrienden uit te nodigen voor een stijlvolle babyborrel, al dan niet met dessertenbuffet. Ook hiervoor leent het kasteel met zijn groene omgeving zich perfect.OUTDOOR EVENTS


Tent in de tuin

De tuin van Kasteel Fruithof is gelegen aan de achtergevel van het kasteel. Deze tuin van ruim 500m2 met idyllische vijver biedt vele mogelijkheden. Een buitenreceptie, het plaatsen van een romantische tent, teambuilding activiteiten, de perfecte huwelijksceremonie: het kan allemaal!

 

Teambuilding

Ontspanning na de inspanning: De unieke buitenomgeving van Kasteel Fruithof heeft heel wat troeven voor een onvergetelijke teambuildingactiviteit, samen met medewerkers of klanten. We bespreken graag samen met u de mogelijkheden die het kasteel en het domein te bieden hebben.Kasteel Fruithof
Kasteel Fruithof en wijndomein Oud Conynsbergh lanceren Wine & Dine
1 juli 2021

Kasteel Fruithof in Boechout en het vlakbij gelegen wijndomein Oud Conynsbergh slaan de handen in elkaar. Nu buitenevenementen opnieuw zijn toegelaten werkten ze een bijzondere formule uit voor groepen vanaf 20 personen: Wine & Dine. Deze all-in formule combineert een bezoek aan het wijndomein van Oud Conynsbergh met een gastronomisch diner in Kasteel Fruithof. 


Wijnproeverijen, wine & food pairing, wijnteelt ...

Lees meer

Like Reageer

Reviews over Kasteel Fruithof

Er zijn (nog) geen reviews over Kasteel Fruithof. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Kenmerken Kasteel Fruithof

Wifi

gratis 

Aantal personen

2 - 2500 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

parking - gratis 

Omgeving

groene ruimte (bv. een bos) 

vlakbij snelweg 

stad (centrum) 

water 

Cateringlocatie

vrij van catering 

interne catering 

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten

geluidsinstallatie 

projectie 

Activiteiten Kasteel Fruithof

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Belgium
Activiteiten:
Vergaderzaal huren in Boechout | Vergaderzaal huren | Feestzaal huren in Boechout | Feestzaal huren | Kasteel | Congreslocatie huren in Boechout | Congreslocatie huren | Evenementenlocatie huren in Boechout | Evenementenlocatie huren | Trouwlocaties in Boechout | Trouwlocaties
Trefwoorden:
huwelijksfeest locatie | verhuur feestzaal | kasteel antwerpen | trouwlocatie | feestzaal antwerpen | kasteel afhuren | meetinroom antwerpen | huwelijksfeest met tent | trouwen in kasteel | meetingroom huren | huwelijksfeest in kasteel
Kasteel Fruithof
Welkom in het nieuwe Kasteel Fruithof! Verborgen parel in Boechout.
27 mei 2021

De voorbije maanden hebben we dankbaar gebruikt gemaakt van de uitzonderlijke periode om Kasteel Fruithof in een nieuw jasje te steken. De identiteit werd opgefrist en we zorgden voor enkele eigentijdse en eigenwijze interieurstijlen waaruit je voortaan kan kiezen voor je event.


Samen met de eigenaar zijn we aan de slag gegaan om enkele toffe concepten en mogelijkheden uit te werken ...

Lees meer

Like Reageer