Het Scheepvaartmuseum

  • Kattenburgerplein 1, 1018 KK Amsterdam, Nederland

Uw evenement in een unieke entourage waar historie, karakter en indrukwekkende architectuur samenkomen? Een spectaculaire entree maken per boot, borrelen met het nostalgische VOC-schip als decor, een intiem diner omgeven door museale topstukken of een groots feest onder de sterrenhemel? Het Scheepvaartmuseum, gebouwd in de Gouden Eeuw, beschikt anno 2018 over smaakvol gerenoveerde multifunctionele ruimtes met high tech voorzieningen.

 

Het Open Pleyn, de grote historische binnenplaats van Het Scheepvaartmuseum met haar spectaculaire glazen overkapping, is het hele jaar door in de avonduren in te zetten voor evenementen. De bijna 1.000 LED-lichtjes in de overkapping maken het mogelijk elk gewenste kleur en sfeer te creëren. Drie ruimtelijke Kamers, vernoemd naar de admiralen Tromp, De Ruyter en Van Heemskerck, met uitzicht op het water zijn inspirerende vergaderlocaties en ook bijzonder geschikt voor congressen, presentaties, bruiloften en borrels.

 

Met u als opdrachtgever draagt u bij aan het behoud van de maritieme collectie van het Scheepvaartmuseum. Niets maakt ons dan ook gelukkiger dan deze maritieme collectie te delen met uw gasten. Doe inspiratie op tijdens uw evenement en bezoek ons prachtige museum. Graag denken we met u mee hoe het doel van uw evenement gecombineerd kan worden met onze museale inhoud. Dit kan door rondleidingen, mooie objecten aan tafel, een virtual reality ervaring, in spelvorm en workshops. 

 

Bijzonder onder de Nederlandse musea is dat Het Scheepvaartmuseum beschikt over zijn eigen keuken en patisserie. Van het koekje bij de koffie tot aan de gerookte vis bij onze lunch, alles komt dagvers uit eigen keuken. We leggen de nadruk op Dutch Cuisine; mooie streek- en seizoensproducten, een gezonde groente-vlees-vis verhouding en met als inspiratiebron onze eigen Nederlandse keuken en eetcultuur. Om zoveel mogelijk op uw wensen aan te sluiten is het ook mogelijk gebruik te maken van externe cateraars, Select Catering is daarin onze preferred partner.

 

Ons team van event-specialisten denkt graag met u mee over de invulling van uw evenement. Van culinair, mastiek en decor tot aan techniek en amusement. Indien gewenst kunnen wij u volledig ontzorgen. Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding door onze betoverende locatie!

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

Registreer gratis

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

Upgrade bedrijfspagina

Reviews over Het Scheepvaartmuseum

Er zijn (nog) geen reviews over Het Scheepvaartmuseum. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Kenmerken Het Scheepvaartmuseum

Wifi
gratis 
Aantal personen
1 - 2000 
Bereikbaarheid
auto 
openbaar vervoer 
parking - betalend 
Omgeving
stad (centrum) 
water 
Catering locatie
vrij van catering 
eigen catering locatie 
vaste cateraar(s) 
Faciliteiten
geluidsinstallatie 
projectie 

Activiteiten Het Scheepvaartmuseum

Activiteitsregio's:
Noord-Holland
Activiteiten:
Vergaderzaal huren | Evenementenlocatie huren | Trouwlocaties
Trefwoorden:
trouwlocatie | vergaderzaal | evenementenlocatie | vergaderlocatie | evenementenlocatie amsterdam | museum | aan het water | unique venues of amsterdam