Business Solutions Center Parcs Les Ardennes

Business Solutions Center Parcs Les Ardennes

  • Rue de la Grotte 12, B-6690 Viesalm, België

Hoog boven de zeespiegel

Center Parcs Les Ardennes ligt midden in de prachtige ongerepte natuur. Ideaal om in alle rust te vergaderen, ver van de drukte, ver van uw kantoor. In de directe omgeving zijn er talloze routes voor wandelaars en mountainbikers. Dankzij het uitgebreide aanbod aan sporten, spannende buitenactiviteiten, de regionale specialiteiten en streekbieren combineert u in Center Parcs Les Ardennes moeiteloos het zakelijke met het informele.

 

Uw evenement in een passend kader

Center Parcs Les Ardennes biedt tal van mogelijkheden voor groepen van 10 tot 250 personen. Ons full service Meeting Center biedt u alle benodigde voorzieningen voor een geslaagde meeting. Het park ligt midden in de natuur. Daardoor is het ook de ideale locatie voor spannende teambuildings of trainingen.

 

Inspannende ontspanning voor uw teams

In en rond het park organiseren we tal van activiteiten die de teamgeest bevorderen. Hieronder een greep uit ons aanbod. Uiteraard bespreken wij graag een programma op maat met u.

 

Vergaderen in alle rust

In het Meeting Center van Center Parcs Les Ardennes heeft u de beschikking over 3 vergaderzalen, uitgerust met alle technische voorzieningen. Wij helpen u graag bij de inrichting van de zalen, hierbij rekening houdend met het type meeting en het aantal genodigden. Ook voorzien wij u van flipchart, pen en papier, water en extra audiovisuele apparatuur indien gewenst.

 

Ontdek ook de andere Business Solutions parken: Sunparks Kempense Meren, Center Parcs De Vossemeren, Sunparks De Haan aan Zee.

Reviews over Business Solutions Center Parcs Les Ardennes

Er zijn (nog) geen reviews over Business Solutions Center Parcs Les Ardennes. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Business Solutions Center Parcs Les Ardennes

Wifi
betalend 
Aantal personen
10 - 250 
Bereikbaarheid
auto 
openbaar vervoer 
parking - gratis 
Omgeving
groen (bos, ...) 
Catering locatie
eigen catering locatie 
vaste cateraar(s) 
Faciliteiten
airco 

Activiteiten Business Solutions Center Parcs Les Ardennes