DJ Goodvibrations

  • Dampoortstraat 225, 8310 Sint-Kruis Brugge, België

Als jonge student in de gouden jaren 80 had ik reeds de deejay microbe te pakken, maar pas na een grote investering in eigen geluidsmateriaal ben ik officieel als deejay gestart in 1998.  Hierbij deed ik ondertussen een pak ervaring op. Niet alleen huwelijken en gouden of zilveren jubilea, maar ook allerlei verjaardagsfeesten (18 – 30 – 40 – 50 – 60 – 65) passeerden de revue,  waarbij de playlist natuurlijk telkens totaal anders is.  Ook voor allerlei bedrijfsfeesten kan u op mijn diensten rekenen.  Ik speelde ook al communiefeesten en dansfeesten voor singles. Bij feesten waarbij eerst een feestmaal voorzien is, zorg ik ook voor aangepaste en gevarieerde muziek tijdens het diner.

 

In 2010 heb ik mijn geluidsinstallatie helemaal vernieuwd.  Ik koos  voor een eigen compacte deejaytafel op maat,  waarbij nu vooral via de laptop gespeeld wordt (met officiële deejaylicentie).  In de flightcase zit nog steeds een dubbele CD-speler ingebouwd.  Op de mengtafel kan een ipod en draadloze micro aangesloten worden.  Ook het geluid van een powerpointpresentatie kan versterkt worden.

 

De nieuwe professionele boxen (Fohnn Linea Live III) hebben een mooi design (zie foto), klinken zeer zuiver, hebben veel vermogen (3000 W) en zijn toch zeer compact.  Bovendien is het geluid line-array.  Dit betekent dat het geluid veel verder draagt, waardoor men minder luid hoeft te spelen.

 

In november 2012 heb ik mijn lichtinstallatie helemaal vernieuwd.  Ik werk nu met twee compacte lichtbars.  De eerste bar bevat vier krachtige plano led spots.  De andere bar bevat twee lasers (blauw en drie kleuren) en twee led scanners.  Zowel de lasers als de scanners spelen synchroon.  Het geheel wordt afgewerkt met een lounge laser.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over DJ Goodvibrations

Er zijn (nog) geen reviews over DJ Goodvibrations. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Kenmerken DJ Goodvibrations

Muziekgenre DJ

Trouwfeest 

All-around 

TOP / POP 

Dance 

Disco / Groove 

Activiteiten DJ Goodvibrations

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Oost-Vlaanderen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | West-Vlaanderen
Activiteiten:
DJ - diskjockeys