BEEFTEA Group – digitale, virtuele & live evenementen

Evenementenbureau in Berlijn, Hamburg en Keulen.


De BEEFTEA group is uw specialist voor digitale en live events .

Ons doel is om elke klant emotioneel te inspireren en professioneel te overtuigen.


In de Duitse metropolen Berlijn, Keulen en Hamburg staan ​​drie professionele teams van de BEEFTEA-groep klaar om samen met klanten uit heel Europa nieuwe wegen in te slaan in het ontwerpen van evenementen en, als aanbieders van virtuele evenementen , inspirerende evenementen te creëren die herinnerd zullen worden voor een lange tijd.


Virtuele evenementenbureaus zoals de BEEFTEA-groep creëren emotionele ervaringen voor bedrijven die hun merk en producten innovatief willen presenteren met moderne, digitale opties.


Of het nu een live evenement, een virtueel evenement of zelfs een mix van live en online evenement is - deze worden pas een blijvende ervaring met een duidelijke boodschap als ze zijn ontworpen en uitgevoerd door een echte professional. We creëren ervaringen voor bedrijven die mensen emotioneel willen bereiken en inspireren met hun merk en producten.

We maken gebruik van digitale mogelijkheden om de ervaring van een live-evenement te verbeteren en de betrokkenheid bij online evenementen te vergroten . Wij zorgen ervoor dat evenementen, live of digitaal, een blijvende, emotionele indruk achterlaten met een duidelijke boodschap . Wij zorgen voor onze Europese klanten met specialisten uit Berlijn, Keulen en Hamburg.


Groene evenementen zijn de toekomst!

Duurzame evenementenplanning wordt voor veel mensen steeds belangrijker en ook in de evenementenbranche is er steeds meer interesse om evenementen duurzaam uit te voeren.


De BEEFTEA-groep heeft al verschillende grote evenementen met meer dan 1.000 deelnemers op een klimaatvriendelijke manier georganiseerd, hetzij door CO2- besparing, compensatie of andere duurzame activiteiten. Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen ondersteunen bij het verminderen en compenseren van de CO2-uitstoot of het uitvoeren van andere duurzame activiteiten voor uw evenement, neem dan contact met ons op.


BEEFTEA-groepsprijzen:

  • "GreenSign Office - Level 4": keurmerk voor bijzonder duurzaam handelen
  • "EcoVadis - Zilveren medaille": Award voor verantwoorde actie bij de planning en uitvoering van live en digitale evenementen


EVENT COMPETENTIE - voor duurzame & spannende evenementen

We ontwerpen evenementen die duurzaam en spannend zijn om uw boodschap bij de juiste mensen te krijgen. Voor ons is het belangrijk dat het idee klopt en dat het de juiste mensen bereikt, zowel persoonlijk als individueel. In BEEFTEA's lange geschiedenis van het samenvoegen van live en digitaal, is het "tweede scherm" een integrale factor geworden.


DIGITALE COMPETENTIE – voor individuele ervaringen

Moderne evenementen vragen om innovatieve technologie. Als virtueel evenementenbedrijf helpen we je een onvergetelijk evenement te creëren door state-of-the-art digitale technologie en een digitale ervaring te bieden. Met onze digitale kennis werken we aan het creëren van nieuwe en fantasierijke digitale oplossingen die uw doelgroep zullen inspireren.


HYBRIDE COMPETENTIE voor interactieve combinaties

Live evenementen kunnen ook worden aangevuld met de voordelen van een virtueel, digitaal evenement. Het ontwikkelen van een hybride evenement kan u tijd en geld besparen bij uw volgende evenement. Als virtueel evenementenbureau streven we ernaar om alle bezoekers zowel offline als online een boeiende ervaring te bieden, met behulp van zowel traditionele als interactieve tools.

Beeftea group GmbH
TB-conferentie 2024
5 december 2023

TB Conference 2024 / powered by Beeftea group GmbH - een congres van superlatieven:

✅ 24.000 bezoekers

✅ 400 luidsprekers,

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer

Reviews over Beeftea group GmbH

Er zijn (nog) geen reviews over Beeftea group GmbH. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Activiteiten Beeftea group GmbH

Activiteitsregio's:
Germany | Berlin
Activiteiten:
Evenementenbureaus
Beeftea group GmbH
Nationale verkoopconferentie van de Radeberger Groep 2023
27 oktober 2023

Het is ons weer gelukt: ons Beeftea-team kon opnieuw de nationale verkoopconferentie van de Radeberger Group KG uitvoeren. Na een aantal jaren vanuit een streamingstudio nu weer live in Düsseldorf in het Maritim Hotel Düsseldorf.

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer
Beeftea group GmbH
Zo bouwen wij duurzame beurs- en evenementensets:
13 oktober 2023

Wist je dat je met onze duurzame textielpodiummaterialen de oceanen van de wereld kunt bevrijden van plastic afval en zo actief kunt bijdragen aan het opruimen van de oceanen in de wereld?


Het hightech materiaal, gemaakt uit oceanisch plastic en een restaandeel gerecycled polyester, heeft vrijwel dezelfde fysische eigenschappen als puur polyester en wordt gebruikt in de kledingindustrie, in autobekleding, voor ...

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer
Beeftea group GmbH
Prijsuitreiking Duitse Elite MKB
17 november 2022

Wat al mooi is, hoeft niet verder te worden opgewaardeerd. Geweldige architectuur in combinatie met geaccentueerde verlichting is genoeg. Of? Dat vonden we tenminste vandaag bij de uitreiking van de Duitse Elite MKB Award in Berlijn.

bekijk origineel

Like Reageer
Beeftea group GmbH
Duurzaam Coca-Cola Live-evenement in Berlijn
11 augustus 2022

Review van ons duurzame live-evenement kick-off met meer dan 1.600 deelnemers voor onze grootste klant in Berlijn, Coca-Cola.


Dit evenement zorgde voor een heroverweging bij Coca-Cola en was zo succesvol dat de groep in de toekomst alle evenementen in Duitsland klimaatneutraal zal uitvoeren.

bekijk origineel

Like Reageer
Beeftea group GmbH
ESRI-duurzaamheid en opwarming van de aarde - digitaal live-evenement
26 juli 2022

Dag 2 van ons digitale MEGA-evenement live vanuit de hoofdstad Berlijn. 6 studiosets, 4.000 deelnemers, 100 sprekers verspreid over 4 dagen digitaal evenement.


De virtuele deelnemers leerden veel over duurzaamheid, opwarming van de aarde en hoe de technologie van ESRI kan helpen om daar iets aan te doen.

bekijk origineel

Like Reageer
Beeftea group GmbH
Ceremonie voor de 10e verjaardag van het beurs- en mentorprogramma "GO YOUR WAY"
30 juni 2022

De bondskanselier nam deel aan de ceremonie ter gelegenheid van de 10e verjaardag van het studiebeurs- en mentorprogramma "GO DEINEN WEG" van de Deutschlandstiftung Integration. Wij mochten het evenement organiseren en zijn er trots op.

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer