header

Vergaderzalen in Berg en Dal

De origineelste vergaderzalen in Berg en Dal vind je op eventplanner.nl. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Berg en Dal!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Berg en Dal'.
 • De Verzameling

  De Verzameling

  Alles tot in de puntjes verzorgd!

  De Verzameling is een prachtige en rustgevende locatie voor vergaderingen en bijeenkomsten met kleine tot middelgrote groepen, alles is tot in de puntjes verzorgd daar kan menig andere vergaderlocatie een voorbeeld aan nemen. Het diner dat op verzoek bereid kan worden was heerlijk! Bedankt voor de goede zorgen Marie-Jose en Jan van Hekke

  H. de Wit - Onze Huisartsen - 18/09/2018

 • De Verzameling

  De Verzameling

  Mooie locatie

  Onze directeuren / gasten waren zeer tevreden over deze accommodatie. In aanloop naar onze meeting werd er ook goed mee gedacht over de invulling qua catering en indeling van de ruimte. Bedankt.

  Cindy Putman - BMD advies - 19/10/2017

 • De Verzameling

  De Verzameling

  Waardering!

  Zowel de bij de zondagmiddagconcerten als bij een recente lustrumviering heb ik, en velen met mij, de 'Verzameling' ervaren als een toegedane, gastvrije en stijlvolle instelling met goede muziek en catering en met een persoonlijke en hartelijke inzet van de leiding

  Hans Stevens - Velpse Bridge Club - 18/10/2017

Vergaderzalen in Berg en Dal

Op zoek naar een vergaderzaal in Berg en Dal? eventplanner.nl heeft de oplossing. In onderstaande overzicht vind je direct alle vergaderzalen in Berg en Dal (Nederland). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Berg en Dal

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een vergaderzaal in Berg en Dal. Kijk simpelweg op eventplanner.nl en je ziet meteen een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Berg en Dal. Voor 'vergaderzaal Berg en Dal' hebben we momenteel 17 mogelijkheden.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Gelderland, Evenementenlocaties in Berg en Dal, Feestzalen in Berg en Dal, Trouwlocaties in Berg en Dal

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!