Alle vergaderzalen in Genderen op een rij

De beste vergaderzalen in Genderen vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 13+ unieke vergaderzalen in Genderen. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

DVB Days of Business

Schrijf review Brakel (7.5 km)

Een exclusieve locatie voor vergadering, seminars en andere zakelijke bijeenkomsten in de Bommelerwaard.

No Photo Available

Hotel NH Waalwijk

Schrijf review Waalwijk (8.5 km)

Het hotel heeft 7 moderne vergaderruimten voor 2 tot 150 personen. We zijn gewend om formele vergaderingen en brunches te organiseren, maar ook grootschalige conferenties en bedrijfsfeestjes.

Efteling

Efteling

Schrijf review Kaatsheuvel (10.4 km)

Efteling Meeting & Events, een blijvende herinnering voor uw gasten.

No Photo Available

Restaurant Bosch en Duin

Schrijf review Udenhout (10.9 km)

Vanwege de fraai gedecoreerde zalen, de centrale ligging binnen de stedelijke driehoek Tilburg, Waalwijk en 's-Hertogenbosch én het riant eigen parkeerterrein is Bosch en Duin uitermate geschikt voor alle zakelijke én particuliere bijeenkomsten. Van rec

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch

Schrijf review 's-Hertogenbosch (12.7 km)

Elke steen van 1931 Congrescentrum Brabanthallen ademt historie. Anno nu is 1931 een markant, sfeervol en modern congrescentrum in 's-Hertogenbosch.

Golden Tulip Hotel Central

Golden Tulip Hotel Central

Schrijf review 's-Hertogenbosch (13.8 km)

Golden Tulip Hotel Central, gelegen in hartje centrum van 's-Hertogenbosch, beschikt over diverse multifunctionele vergaderzalen en feestzalen. De zaalopstelling en inrichting is geheel af te stemmen op uw wensen voor uw bijeenkomst, vergadering, seminar,

No Photo Available

Evenementenhal Gorinchem

Schrijf review Gorinchem (13.9 km)

Evenementenhal Gorinchem biedt ongekende mogelijkheden voor uw bijeenkomst. Of het nu gaat om een productpresentatie, congres, seminar of relatie-evenement, wij bieden passende ruimte die volledig naar uw wens wordt ingericht met de nodige ...

Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught

Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught

Schrijf review Vught (14.1 km)

In het hotel heeft u maar liefst keuze uit 15 stijlvol ingerichte zalen; uiteenlopend van een boardroom voor 2 personen tot een multifunctionele zaal voor 300 personen.

Landgoed Huize Bergen

Landgoed Huize Bergen

Schrijf review Vught (15.7 km)

Op een steenworp afstand van ’s-Hertogenbosch ligt, verscholen in een park van 7,5 ha, het monumentale Landgoed Huize Bergen. Deze unieke locatie heeft u alles te bieden om u vergadering of congres tot een succes te maken.

No Photo Available

Land Rover Experience Nederland

Schrijf review Kerkdriel (16.7 km)

De Zandmeren is een recretie en evenementenlocatie met onder meer negen recreatiewoningen, een jachthaven en stoer restaurant. Wij hebben onze sporen verdiend als organisatiebureau voor actieve evenementen.

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

Schrijf review St. Michielsgestel (18.7 km)

Het kasteel 'De Ruwenberg' dateert uit de 14e eeuw en is gelegen in een bosrijke, inspirerende en rustgevende omgeving.

No Photo Available

Fletcher Hotel Boschoord

Schrijf review Oisterwijk (19.2 km)

Wanneer u op zoek bent naar een vergaderlocatie nabij Tilburg is Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord de ideale bestemming. Het hotel beschikt over tien multifunctionele vergaderzalen.

Doloris

Doloris

Schrijf review Tilburg (19.4 km)

Doloris daagt je uit om haar wereld te betreden. In het hart van Tilburg aan de Spoorlaan vind je het nieuwe creatieve complex van Nederland. Hier vind je Doloris’ Meta Maze een walk-through art experience met meer dan 40 kamers vol surrealistische kunst.

Top vergaderzalen in Genderen

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Genderen? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Genderen dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Genderen

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Genderen. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Genderen was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Genderen, Evenementenlocaties in Genderen, Feestzalen in Genderen, Trouwlocaties in Genderen

Jouw vergaderzaal in Genderen toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Genderen. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: