header

Alle vergaderzalen in Haastrecht op een rij

De beste vergaderzalen in Haastrecht vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 11+ unieke vergaderzalen in Haastrecht. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste vergaderzalen in Haastrecht

Het Oude Stadhuys Gouda

Het Oude Stadhuys Gouda

Schrijf review Amersfoort (5.2 km)

Het Oude Stadhuys Gouda een monument vol mogelijkheden is het middelpunt van de stad en heeft een sprookjesachtige uitstraling.

No Photo Available

Kasteel Montfoort

Schrijf review Montfoort (12.4 km)

Zowel voor zakelijke aangelegenheden, huwelijksviering als voor een privé 'avondje uit' biedt Kasteel Montfoort alle ruimte om in een sfeervolle ambiance culinair te genieten.

Boerderij de Boerinn

Boerderij de Boerinn

Schrijf review Kamerik (13.7 km)

Middenin het Groene Hart van Nederland vind je Boerderij de Boerinn. Een eigentijdse boerderij waar vroeger koeien werden gehouden, maar waar nu zakelijke en particuliere groepen hun evenementen organiseren! 

No Photo Available

BCN Rotterdam

Schrijf review Capelle a/d Ijssel (15.8 km)

Aan de voet van Rotterdam, dichtbij uitvalswegen en het station Rotterdam Alexander vindt u trainingslocatie BCN Rotterdam. Alle zalen zijn uitgerust met zeer moderne audiovisuele middelen, glasvezel internet en een klimaatbeheersingssysteem.

No Photo Available

NH Capelle

Schrijf review Capelle aan den Ijssel (15.8 km)

Voor uw vergadering of feestavond zijn de grotere Salons een absolute aanrader. Hier kunt u uw bijeenkomst van 2 tot 250 personen organiseren. Voor uw vergadering of diner in kleinere kring zijn de 30m2 Boardrooms zeer geschikt. Alle zalen van NH Capelle

Buitenplaats Kameryck

Buitenplaats Kameryck

Schrijf review Kamerik (16.8 km)

Prachtige locatie in het Groene Hart Tussen Utrecht en Amsterdam en toch midden in Het Groene Hart (Woerden / Breukelen), ligt prachtig tussen de weilanden deze bijzondere accommodatie.

Landgoed Artihove/Vidaa

Landgoed Artihove/Vidaa

Schrijf review Bergschenhoek (17.7 km)

Het eiland Vidaa op Landgoed Artihove is een unieke locatie in de rook van Rotterdam en biedt u ruimte voor diverse inspirerende mogelijkheden.

No Photo Available

Van der Valk Avifauna

Schrijf review Alphen a/d Rijn (18.2 km)

Van der Valk Avifauna is een bijzondere locatie voor uw feest, diner, huwelijk, vergadering of congres. Partycentrum Avifauna met 7 zalen ligt midden in het vogelpark.

Center Parcs Business Solutions

Center Parcs Business Solutions

Schrijf review Capelle aan den IJssel (18.9 km)

Business Solutions biedt bedrijven de accommodatie en faciliteiten van zowel Center Parcs als Sunparks voor het organiseren van bedrijfsfeesten, vergaderingen en evenementen. U vindt de diverse locaties in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

VergaderFactory

VergaderFactory

Schrijf review Zoetermeer (19.1 km)

Vergaderen in Zoetermeer of evenement organiseren in de VergaderFactory?

No Photo Available

Novotel Rotterdam Brainpark

Schrijf review Rotterdam (19.8 km)

Het hotel ligt dichtbij de A16 in het zakencentrum Brainpark, naast de Erasmus universiteit op slechts 10 minuten afstand van het centrum.

Top vergaderzalen in Haastrecht

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Haastrecht? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Haastrecht dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Haastrecht

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Haastrecht. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Haastrecht was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Vergaderzalenin de provincieZuid-Holland, Congreslocatie in Haastrecht, Evenementenlocaties in Haastrecht, Feestzalen in Haastrecht, Trouwlocaties in Haastrecht

Jouw vergaderzaal in Haastrecht toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Haastrecht. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categorieën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties