header

Vergaderzalen in Nieuw Vennep

De beste vergaderzalen in Nieuw Vennep vind je op eventplanner.nl. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Nieuw Vennep!

Vergaderzalen in Nieuw Vennep

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Nieuw Vennep'.
 • UNLP Zaalhuur Amsterdam

  UNLP Zaalhuur Amsterdam

  Vaste Huurder

  De eerste keer waren wij al enorm enthousiast over de ruimtes van UNLP, vanwege de fijne en open sfeer, de lichte ruimtes, de toegankelijkheid en enorme behulpzaamheid.
  De prijs-kwaliteit verhouding is super en we hebben iedere keer weer geweldige reacties van onze deelnemers. Een absolute aanrader!

  Jaap Hulsmann - 16/08/2017

 • UNLP Zaalhuur Amsterdam

  UNLP Zaalhuur Amsterdam

  4-daagse Access Consciousness Class met Dr.Anthony Mattis

  Gave Venue, mooie ruimtes, goed verzorgd en aardige mensen! Veel mogelijkheden en echt een aanradertje. Wij komen zeker terug.

  Anita Loos - DeOase - 30/07/2017

 • UNLP Zaalhuur Amsterdam

  UNLP Zaalhuur Amsterdam

  Greet location

  Lovely light and bright location! We especially enjoy having a kitchen and big seating area for lunch. Staff is wonderful to work with, always accomodating and responsive.

  Jennifer Walker - JJ Doula Training and Spinning Babies - 13/07/2017

 • UNLP Zaalhuur Amsterdam

  UNLP Zaalhuur Amsterdam

  Vriendelijke prijs

  Regelmatig gebruiken wij de zalen van UNLP voor het geven van EHBO-cursussen. Eenvoudig geregeld en een vriendelijke prijs.

  EHBO cursussen Nederland EHBO - EHBO cursussen Nederland - 12/07/2017

Vergaderzalen in Nieuw Vennep

Op zoek naar een vergaderzaal in Nieuw Vennep? eventplanner.nl is de place to be. In onderstaande overzicht vind je meteen alle vergaderzalen in Nieuw Vennep (Nederland). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Nieuw Vennep

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een vergaderzaal in Nieuw Vennep. Kijk simpelweg op eventplanner.nl en je ziet onmiddellijk een lijst van alle vergaderzalen in de buurt van Nieuw Vennep. Voor 'vergaderzaal Nieuw Vennep' hebben we momenteel 41 opties.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Noord-Holland, Evenementenlocaties in Nieuw Vennep, Feestzalen in Nieuw Vennep, Trouwlocaties in Nieuw Vennep

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!