Alle vergaderzalen in Schagerbrug op een rij

De beste vergaderzalen in Schagerbrug vind je op eventplanner.nl. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 8+ unieke vergaderzalen in Schagerbrug. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Kinepolis Schagen

Kinepolis Schagen

Schrijf review Schagewn (3.4 km)

Kinepolis Schagen telt vijf zalen, die allemaal uitgerust zijn voor 3D-voorstellingen. De omvang varieert van 72 tot 139 zitplaatsen. Een extra plus? Alle bioscoopzalen situeren zich rondom de centrale foyer op het gelijkvloers

Landal Beach Resort Ooghduyne

Landal Beach Resort Ooghduyne

Schrijf review Julianadorp aan Zee (10.7 km)

Landal Beach Resort Ooghduyne is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje gecombineerd met teambuildin

No Photo Available

Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel

Schrijf review Schoorl (11.5 km)

Golden Tulip Jan van Scorel beschikt over 9 multifunctionele conferentieruimten en een groot aantal conferentiekamers aan de rand van de duinen. Hier bent u verzekerd van een klimaat waarin alle deelnemers zich volledig kunnen concentreren.

Museum BroekerVeiling

Museum BroekerVeiling

Schrijf review Broek op Langedijk (13.6 km)

Zoekt u naar een bijzondere locatie voor een vergadering, workshop of familiefeest? Museum BroekerVeiling biedt diverse mogelijkheden om een ruimte te huren voor gezelschappen van 10 tot 300 personen. 

No Photo Available

Blooming conferentielandgoed

Schrijf review Bergen (14 km)

Bij blooming verlaat je de gebaande paden en kom je volledig tot bloei. Hier kun je leren, experimenteren en nieuwe plannen smeden. De omgeving inspireert de zakelijke bezoeker en prikkelt de creativiteit.

Kinepolis Den Helder

Kinepolis Den Helder

Schrijf review Den Helder (17.9 km)

Perfecte eventlocatie in Den Helder. Kinepolis Den Helder telt zes moderne zalen, waarvan er drie uitgerust zijn voor 3D-voorstellingen. De omvang varieert van 79 tot 253 zitplaatsen.

No Photo Available

Hotel Nassau Bergen ***

Schrijf review Bergen aan Zee (18.1 km)

Vergaderen op niveau. Hotel 'Nassau-Bergen' beschikt over vijf vergaderzalen, met mogelijkheden van groepen tot 80 personen.

Stichting Grote Sint Laurenskerk Alkmaar

Stichting Grote Sint Laurenskerk Alkmaar

Schrijf review Alkmaar (18.7 km)

In het centrum van de kaasstad Alkmaar ligt de historische Grote Sint Laurenskerk ook wel Grote Kerk Alkmaar genoemd (1470-1520). Dit monumentale kerkgebouw in de stijl van de Brabantse gotiek is sinds 1996 in gebruik als evenementenlocatie.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Schagerbrug

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Schagerbrug? Op eventplanner.nl vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in Nederland of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Schagerbrug dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Schagerbrug

In de eventplanner.nl database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Schagerbrug. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Schagerbrug was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Schagerbrug, Evenementenlocaties in Schagerbrug, Feestzalen in Schagerbrug, Trouwlocaties in Schagerbrug

Jouw vergaderzaal in Schagerbrug toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Schagerbrug. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: