header

Vergaderzalen in Zuidoostbeemster

De beste vergaderzalen in Zuidoostbeemster vind je op eventplanner.nl. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Zuidoostbeemster!

Vergaderzalen in Zuidoostbeemster

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Zuidoostbeemster'.
 • UNLP Zaalhuur Amsterdam

  UNLP Zaalhuur Amsterdam

  Vaste Huurder

  De eerste keer waren wij al enorm enthousiast over de ruimtes van UNLP, vanwege de fijne en open sfeer, de lichte ruimtes, de toegankelijkheid en enorme behulpzaamheid.
  De prijs-kwaliteit verhouding is super en we hebben iedere keer weer geweldige reacties van onze deelnemers. Een absolute aanrader!

  Jaap Hulsmann - 16/08/2017

 • UNLP Zaalhuur Amsterdam

  UNLP Zaalhuur Amsterdam

  4-daagse Access Consciousness Class met Dr.Anthony Mattis

  Gave Venue, mooie ruimtes, goed verzorgd en aardige mensen! Veel mogelijkheden en echt een aanradertje. Wij komen zeker terug.

  Anita Loos - DeOase - 30/07/2017

 • UNLP Zaalhuur Amsterdam

  UNLP Zaalhuur Amsterdam

  Greet location

  Lovely light and bright location! We especially enjoy having a kitchen and big seating area for lunch. Staff is wonderful to work with, always accomodating and responsive.

  Jennifer Walker - JJ Doula Training and Spinning Babies - 13/07/2017

 • UNLP Zaalhuur Amsterdam

  UNLP Zaalhuur Amsterdam

  Vriendelijke prijs

  Regelmatig gebruiken wij de zalen van UNLP voor het geven van EHBO-cursussen. Eenvoudig geregeld en een vriendelijke prijs.

  EHBO cursussen Nederland EHBO - EHBO cursussen Nederland - 12/07/2017

Vergaderzalen in Zuidoostbeemster

Ben je op zoek naar een vergaderzaal in Zuidoostbeemster? eventplanner.nl heeft de oplossing. Hier vind je razendsnel alle vergaderzalen in Zuidoostbeemster (Nederland). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Zuidoostbeemster

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een vergaderzaal in Zuidoostbeemster. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Zuidoostbeemster. Voor 'vergaderzaal Zuidoostbeemster' hebben we momenteel 42 opties.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Noord-Holland, Congreslocatie in Zuidoostbeemster, Evenementenlocaties in Zuidoostbeemster, Feestzalen in Zuidoostbeemster, Trouwlocaties in Zuidoostbeemster

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!